tirsdag den 27. august 2013

40-Year Old Communication Myth Busted

Hvem brugte lejlighed som et barn på institutionen legepladsen i tillæg til for nylig været så patienten udnævne kontakte er klar den faktiske nedbøjningskraft periode vant til counter-top de mennesker nedsættende bemærkninger, "klæber samt sten kan adskille mine knogler dog navne kan aldrig skade mig, "er bare ikke rigelig, der vil overvinde den særlige konsekvens af mennesker mobning markedsføring og salg kommunikation for dig at ungdommelige, få ører.

emails unge børn høre i mennesker begynder lang tid ofte komme til at være del af deres ubevidste kosmetik sædvanlige at være i stand til at komme, og lejlighedsvis også producere sessioner til terapeuter se, at voksne. p Dette er simpelthen en af ​​disse med magt forbundet med ord. Ord som regel er stærke, meget kraftfuld. Ord er betydeligt mere stærkt i forhold til en stærk gammel, slidt ud, plus simpelthen blot unøjagtigt samtale enhed proklamerer.

Hvad er der blevet kaldt Mehrabian Myte talsmand hvor "ordene" blot beløb for dig at 7% tilhører betydningen af ​​en meddelelse besked, hvilket gør forme og også krop gestus opbygge 93% af meddelelsens betydning.

Hvis du måske nogensinde har gjort næsten enhver produktsalg undervisning samt ledelse kommunikation uddannelse siden 1972, vil du har sandsynligvis opdaget din kommunikation design relateret til som ofte føler jeg mig at skrive. Det er den model, som viser dine et par vigtige faktorer for næsten enhver kommunikation plus respektive bidrag hver og proklamerer, at vil tage for at være i stand til dette betyder med hver besked:

Verbal (ord) = 7%
Vocal (tone) = 38%
Visuel (kropssprog) = 55%

Hvis følgende har været for at være rigtigt, at jeg kan omfatte gik til Carmen med Metropolitan Opera i New York, da jeg ville endelig november plus realiseret 93% af skærmen samt unikke karakter rapporter uden at læse dine undertekster på vise skærmen i foran mig. Jeg kunne ikke. Hverken kunne du.

Ord er generelt alvorligt vigtig.

Men denne kommunikationsmodel, som ofte indledt inde 1967 med et par psykologiske videnskabelige forsøg hævdede inde i Journal forbundet med Consulting psykologi sammen med journalen om Personality plus Social Psychology henholdsvis plus syntes at være løst forstærket med 1971 gennem analyser udføres foruden rapporteret gennem professor Albert Mehrabian, Ph.D. forbundet med UCLA indeni to publikationer, han eller hun udskrives opkaldt Silent Messages plus Nonverbale Communications.

Disse videnskabelige undersøgelser ikke er skyld i forkert anvendte betydning denne forskning. Hvis særlige lektier foruden relaterede kommentar evalueres bare opdager man, at alle disse undersøgelser aldrig proklamerede deres egne resultater blev bliver bredt placeret på almindelige og også typisk kommunikation i alle tilfælde mellem mennesker væsener.

Det virker meget mere korrekt angiver med denne form for undersøgelse er blevet tilranet sammen med snoet dermed ofte ved hjælp af mange kilder, er det umuligt at identificere den særlige tilblivelse din skæv mening. Et af de store gerningsmænd kunne være NLP industrien (Neuro-Lingvistisk Programmering, dine overbevisninger og produkt er beregnet til personlig og professionel transformation anvendes korrekt, mens i coaching sammen med personlig vækst industri), som jeg her er et nyt medlem.

jeg udnyttede til at undervise i denne 7% -38% -55% kommunikationsmodel, selvom uden grund virkelig fornemmede comfy sammen med det. Utroligt, publikum bestemt ikke hæmmet mit hjem på dem, og fortsatte også med at opnå det. Selv styrke enheden afslører mig personligt den måde kritiske krop fagter bør være at det, der betyder en meddelelse.

Jeg absolut ikke kæmper som hele kroppen dialekt sammen med den særlige vision element i en kommunikation er bare ikke vigtigt. Og, bestemt ved denne personlige erfaring, jeg virkelig antager tone måske også nødt til at være afgørende, at den menneskelige kropssprog.

Hvad jeg knæsætter er altid, at den Mehrabian Myth design pletter for meget værdi om form vilkår plus tone. Hvad burde er absolut en type, der burde langt mere korrekt afspejler denne interesse, at personer omkring begge sider af enhver samtale kunne føle sig godt tilpas anvender derfor vil du finde mindre antal af mis-kommunikation, mens i verden.

mit lys titlen dokumenter, De syv Deadliest Sins forbundet med Ledelse & Arbejdsplads Kommunikation, jeg understrege dette Exterminator dallas med tydelig kommunikation. A "Lack forbundet med specificitet" vil være én bestemt syv Deadliest Sins. Én om nøglerne til særlige kommunikation kan være en række af vores kommunikation er faktisk kongruent i mellem de særlige verbale, denne musik og video eller grafisk komponenter.

Congruency kommer ikke til at foreslå lige. Congruency betegner den korrekte mængde kun om hver for at rigtigt få budskabet igennem. Den mest afgørende faktor til at gøre ikke glemme om følgende enhed er afgjort, at det helt sikkert de fleste af vil begynde at bruge "ord".

jeg ønsker at foreslå helt nye plus en ny løsning til at evaluere denne især som faktisk er totalt uvidenskabeligt, men kommer fra mange års som et menneske kommunikere sammen med disse nogle faktorer dagligt, og eftersom en virksomhed coach sammen med koordinator ofte arbejder sammen med virksomhedens frontløbere, og hans eller hendes grupper til at hæve forbindelsen hver dag.

At frisk model ville ligne dette:
Verbal (ord) = 50%
Vocal (tone) = 30%
Visuel (kropssprog) = 20%

Denne model præsenterer vigtig udover at rette vægt, således at teksten for den grund, at ord kan bestemt inspirere, kan teksten nemt at motivere, kan ord sikkert de-motivere sammen med ord kunne ødelægge. Det tilbyder nu egnet koncentration til den anden et par essentielle komponenter.

Anthony Robbins, en af ​​de mange kendte motiverende mentorer på jorden giver en transmission doktrin ved navn "Transformational ordforråd". Han påviser din energi involverer modificering de negative, skadelige tanker, vi brugte nogle af vores selv-tale lige ind bemyndigelse, konstruktiv tekst, som kan gøre os, og andre, virkelig føle sig overlegne sammen med være motiverende. En simpel model kan være at flytte ordet "problem", der vil "situation", "udfordring" og endda "muligheder." Han demonstrerer til denne form for primært fordi ordene sagen.

Tone sammen med krop fagter sag, også kun ikke kun meget som Mehrabian Myth giver fejlagtigt forsikrede os inden for de seneste fire årtier.

Hvis du har brug for en handy sammen med øjeblikkeligt bekvem måde dygtiggørelsen transmission i din organisation i de største grader af kontrol ned til dine frontline køber selskab personale, tjek theHowToImproveOrganizationalCommunication.com webside samt få fat i den gratis hvide farvede stykker papir De mange Deadliest Sins forbundet med Ledelse & Arbejdsplads Kommunikation.

Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.