fredag den 30. august 2013

Den I telefonen 4S - iOS 5 tips del 2 : - Teknologi

Apple iPhone 4S - iOS et par tips Del 2:

CommunicatingAfter det bedste afsnit i denne iOS nogle punkter , der er alt vedrørende iPhoneography (fotografi i hele iphone ) , de fleste af os i dag besøger iOS dine fem tricks til bærbare kommunikere.

I denne særlige del , ideer mellem indsendelse helt gratis tekstmæssige indhold beskeder , udnytte genvej erstatninger i tekst, mailing udtrykkelige memoer , bruger ord regulerer og også en masse ekstra vil blive skitseret plus undervist properly.Using slags tips, IOS 5 person skal være i stand til at forøge denne kapacitet på dette operativsystem - system for dig at hjælpe med at redde en overflod af midler, og også udnytte det har den fulde potential.We vil leve i en verden, når det kommer med en eskalerende mobilitet. Det er grunden i overensstemmelse med ECE . Clemson . edu "der er virkelig et udviklingsland behov for folk til at dirigere hinanden og stadig have månedlige anvendelse af oplysninger på trods af placering i de personer eller måske denne information. "

Dette hjælper med at gøre den særlige funktion af cellulære kommunikation meget vigtigt for nogle af vores hverdag. Webstedet mounts , at " en telefonopringning placeret fra toget , kan nær en virksomhed deal, fjerncomputer støtte optagelse til sundhedspleje detaljer ved paramediciner kunne bruge mindre et liv eller en bede om til rekognoscering ændringer ved en slags soldat , der har en håndholdt gadget måske påvirke slutresultatet af en kamp. Hver af de sager, der involverer bærbare salg og marketing kommunikation udgør en ingeniør hindring, der kan ende med at blive mødt lige med en effektiv , pålidelig, celle kommunikationsnetværk. "

Faktisk den gode nyhed er stor brug for ekstra praktisk samt effektiv udnyttelse af instant talende produkter til mange mennesker at opfylde dine krav med hensyn cellulær kommunikation. Gennem brug med hakke grænser maskiner såsom æble selskab iphone plus deres state-of -the-art fungerende proces, som kan være, at iOS 5 , er de fleste af disse krav vil blive opfyldt.

Kommunikation

Disse trin tillader en computer ejeren til at være i stand til at maksimere nu nødvendigt trådløse kommunikation gør brug af en iTouch ny generation iPod med en stærk iOS 5 .

6. . Gratis Messaging med iMessageUsing iOS 5, er det muligt at lige nu sende gratis beskeder via iMessage.This gratis messaging-funktionen skal være derude i mellem klienter , der tilhører iPhone, iPad og også ipod touch. Denne type messaging vil være gratis , uanset stil betydning er normalt sendes . Uanset om det er MMS eller SMS, så længe gadget vil blive knyttet til en slags de nu nødvendigt trådløse world-wide- web-forbindelse , vil du finde , mens det i er bekymrede over de faktiske omkostninger. Du kan maile tekstmæssige indhold beskeder , billeder og endda uddannelse videoer gratis.

7. . Typing ShortcutsThe iOS dine fem er ofte en multitalent operativsystem. Det har et andet sæt af genvejstaster erstatninger at være i stand til at lette , og også spare en masse mere tid i hele skrive indlæg eller måske tekster. Du kan angive dine egne personlige genveje ved at trykke den rigtige vej med henblik på at Indstillinger> Generelt> Tastatur > Genveje . For eksempel er det muligt at definere den faktiske ordet " På denne måde " , mens du bruger albhabets " omw " . Let luftig, right?

8. . Send Søde NothingsWith din iOS 5 , er det muligt at sende ord beskeder når som helst, uanset hvor med ud besvær. Brug af Voice Memos app, kan du rapportere en persons stemme sammen med være i stand til at dele elementet ved hjælp af en persons betydelige nogen. Tryk på denne optagelse, næste fremme og også principper dette at være i stand til en anden iOS et par bruger således mange mennesker kan få dem venter på at blive udsat i deres indbakke.

9. . Stemmestyring din nuværende iphoneSiri er afgjort lige tilgængelig i iTouch nye generation ipod 4S men du kan alligevel gøre brug af Voice Kontrol ved hjælp af dine andre I Phone versioner. Ved at gøre brug af Siri, har brug for alle du nødt til at fuldføre idé for at trykke på og også holde knappen Hjem nede i mindst omkring tre sekunder for at være i stand til at tænde Siri til at hjælpe dig med at sige til din kæreste ting til dig at gøre. Bekræft hver opgave, så du kan minimere nogle fejl , når der er any.Meanwhile , i at udnytte Voice Control er du nødt til blandingsbatteri, app samt tænde den. Sig dem søgeord og finde emner opnået hurtigt.

10. . Non-stop Social networkingNow at den særlige iOS 5 forskellige inkluderer en fuld Twitter integration , er det nemt at kvidre nonstop så længe siden du medtage dit eget 3G-effekt bare i tilfælde af, at du er forbundet til en slags cellulær verdensomspændende -web -netværk . Du kan tweet links ud af andre internetsider ligner Youtube. Tilpas denne særlige anvendelse ved at gå til 'Indstillinger ' og finde ' Twitter ' . Bare udfylde dine brugeroplysninger brand og din adgangskode.

11. . Være AnonymousUsing standardindstillinger , din nuværende iphone blæser væk din nuværende opkalds-id , når du hjælpe med at gøre opkald, eller endda mens du sender tekst. Men under anvendelse af iOS 5 , er det muligt at blive fortrolig når ringer folks numre. Hvordan ? Følg bestemt tendens : Indstillinger> Telefon> Vis min opkalds-id . Ringe til folk og tale med disse personer uden at have byder din nuværende number.The iOS 5 vil hjælpe dig til at gøre yderligere med din ansvarlige enhed. Læs yderligere inden relax forbundet med dine iOS fem tips.

Related Site: brugt elektronik

Ken Lynge Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.