søndag den 25. august 2013

Solstorme påvirker GPS-systemer - Teknologi

I selve Nicolas Cage film Kendskab soludbrud advarede menneskeheden. Vi behøver ikke at være urolige ganske dermed en hel del med at lige nu, men en sol raseri er afgjort forstyrre magt produkter plus kommunikationssatellitter og, ikke overraskende udløser uorden i almindelighed internationalt. GPS forringelse vil være på listen over forstyrrelser sandsynligvis for at påvirke det endelige population. Fordi GPS-teknikker afhænger af kommunikationssatellitter, som vil identificere dem placering og også komme med forslag til din destination plus for den grund, at kommunikationssatellitter absolut vil altid være omkring fritz, er dine troværdige GPS således ikke tillid til en løbetid, om din storm.

Den nuværende sol orkan er afgjort del af en effektiv tid inde i sole 11-årige vejr cyklus. Astronomer har advaret om, at vilje, der er afgjort meget produktiv span foruden virker som at de har en meget mere effektiv gennem ugen. De første advarsler blev skrevet med april, hvor forskerne forudsagde, som vi ville muligvis være på vej ind den vigtigste energi stormens bike den særlige planet omfatter ses med hensyn til halvtreds år. Storm aktivitet fortsætter med at blive nævnt fra august ved hjælp af de nyeste forstyrrelser forekommer om mandag den 13. december 2010.

I add-on for afbrydelsen for at GPS samt verbale udvekslinger systemer, den seneste storm udgør en ny sundheds-og fitness risici, der vil astronauterne i Den Internationale Rumstation. Uanset hvad, har forskerne foreslået denne i stedet for panik, individer burde nyde synet tilhører aurora borealis af den nordlige sammen med Southern Lights er der primært slående mens øjeblikke forbundet med en intensiv solcelle aktivitet. Selvfølgelig vil dem fra alle os, der ikke overlever på ethvert sted på polerne bare nødt til at have deres ord for det.

Minder med et andet problem film, 2012, i to år, du kan forudse at bestemme ekstremt vidunderlige Northern Lights og mange flere GPS, mobiltelefon samt power forstyrrelser, da solen går gennem en sol yderste, når den 11-årige cyklus vil komme til at sine mange dynamiske periode. Dens blevet foreslået, at Northern Lights vil således være stærkt, at de vil være indlysende gennem Rom.

Snarere sammenlignet med at blive passive observatører, anyone fortsat tilladt, og i mange tilfælde bliver bedt om at støtte exceptionel sti selve storme sammen med solaktivitet. Solar StormWatch er normalt et initiativ på grund af Royal Observatory i Greenwich, det giver nogle webside på tilbyder en sol handling kort uddannelse, der angiver associerede hvad de er nødvendige glimt for. Medlemmerne anvender NASAs STEREO rumfartøj at holde et ur om solaktivitet og når de placering en slags uvejr, de har brug for at udstationering en Advar upon StormWatch, som derefter anmoder forskellige andre associerede til at hjælpe dig med at overvåge den. De foretagne oplysninger skal bruges, der vil forudse, hvis din vrede regel forventes at nå Jorden. Brug StormWatch er gennemførligt for dig at forudsige torden eller vind storme omkring tre dage til uger i forvejen.

Intet er muligt for at mindske virkningerne forbundet med den særlige sol storm, ikke desto mindre mindst youll vide, hvornår man kunne skrinlægge din GPS plus stick til indkørsler, du allerede kender godt.

Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.