torsdag den 22. august 2013

6 Faldgruber at undgå, når designe en gruppe Coaching Programme - Business - Uddannelse

1.. Tager på for mange eller endda for lidt deltagere.

Du er nødt til at være forsigtig inde overholde den availablility mål du medtage ting som i et enkelt program. Årsagen vises, er, at for dem, der har for mange mennesker på én gang, lige nu kan der komme en slags tidspunkt, hvor mange mennesker får modet, hvis de virkelig ikke få den mængde forbundet med særlig opmærksomhed nogle mennesker kompenseres for. Desuden kan det hurtigt blive et logistisk mareridt. Selv om der eksisterer en stærk sammenhæng vedrørende de særlige deltagere, en masse flere personer i øjeblikket er der, den særlige meget mindre god din forbindelse bliver det. Under verbale udvekslinger bekymringer er det sidste spørgsmål mener har brug for fra den aktuelle start. På anden side, to eller tre mennesker af gæstfrihed påklædning post niveauer program har udelukkende er en fare for strategi i tilfælde én bestemt eller to kan ikke gøre det, får du at blive tvunget til at producere private lektioner for en række sats. Desuden er kun én god ting om en gruppe procedure faktisk optræder i stand til at resultere i en gruppe ånd,. Med kun én bestemt, der vil 3 personer, er det en flok ekstra vanskelig

2. Ikke forsøger i en bestemt målrettet resultat.

Coaching en organisation program adskiller kommer fra en klasse coaching. Begrebet et system indeholder begrebet opnå blot en enkelt slutresultatet, at de fleste mål er generelt sigter efter. Hvis målet for din nuværende proces er meget bred eller måske Generelt vil personer præsentere flere idéer og hobbyer plus det kunne være mere tricky at vil udvikle den faktiske gruppe del i gruppen og også folk vil ikke forhold med den anden person som følge heraf let . På den ene anden side, hvis du gerne vil dem hold instruktion procedure at blive en succes, bør dem målrettet en udvalgt resultat.

3.. Ikke ved hjælp af en passende struktur.

Pr. definition en proces giver din struktur i retning af kunden, som ofte de mangler på hans / hendes egen. Som mod det traditionelle én-til-én taktik, hvor forbrugere viser eksklusionen spørgsmål, de indeholder inden for en enkelt session, hvert modul, område eller session inde systemet har fået til ofte være et bestemt sæt af i denne teknik vedrørende tillader, at medlemmerne for at realisere den endelige resultater, de vil opført for at starte med. Du bliver nødt til at afdække den rigtige harmoni et sted mellem denne kopi med viden og coaching. Denne balance bør afspejle arten af ​​partiet uddannelsesplan en person tilbud.

4.. Ikke yder nok indhold.

Forudsat overdreven skrevet indhold vil kun være fordi risikabelt samtidig give for lidt. Hvis du tilbyder en masse indhold, kan en person styre fare forbundet med alt for meget til at håndtere de personer plus opdage dem alle så opad og også forlader i centrum i forbindelse med programmet. På en anden side, din nuværende emne i tilfælde er for vag, fælles såvel som alt for kort, kan folk måske stoppe oplever nødstedte og snydt med at opnå de ægte berøringsbilleder resultater fra programmet.

5.. Ikke klare deltagelse.

I hvert enkelt program, vil du opdage generelt få dominerende personligheder. Hvis du ikke klare med forbrugerne korrekt lige fra din start, vil de vel monopolisere hele tiden, hvilket giver andre mennesker uden en mulighed for at sige noget. Selvom du bliver nødt til at inspirere deltagelse, skal du til at foretage visse, som de fleste mennesker har en lige mulighed for at tale op og har spørgsmål.

6.. Ingen ansvarlighed.

De gode resultater inden for din gruppe learning procedure vil afhænge af de særlige deltagere, eller måske mere præcist, deltagernes personlige succes. Vi fleste bør placeres ansvaret for dine egne handlinger. En samling placere hjælper denne forpligtelse, fordi det vil blive mere og mere vanskeligt at producere undskyldninger vedrørende noget, når vi endelig betale vores-selv vender denne gruppe. Ikke nødvendigvis levere dit system som et pensum, at du har rettet nogle ansvarlighed principper, som ofte vil bevilge alle til at være i stand til at holde fast i dine egne kunder 'fremskridt. p Dette er kun denne idé på isbjerget, og der er masser af langt flere brølere, der er designet i form af klassen coaching-programmer, så igen, når du er i stand til styre fri af disse former for særskilte dem, kan du curently have nogle slags særlige gevinst over flere instruktører derude der.

1.. At tage på en lang række, og også en utilstrækkelig antal deltagere.

Du ender med at blive forsigtige med at overholde tilhører availablility af medlemmer mennesker omfatter i et program. Formålet vises er afgjort, der vil når du har for mange mennesker med én gang, kan der findes et punkt, præcis, hvor de modtager frustrerede, hvis de ikke får mængden af ​​fokus mange mennesker bosatte sig efter. Desuden kan det inden længe udvikle sig til en ny logistisk mareridt. Selv hvis du har en solid link involverer deltagerne, den langt mere folk der er den egentlige mindre sikker den særlige hyperlink bliver. Under kommunikation problemer kunne være den fortsætter faktor, du har brug for fra denne start. På en anden side er at få blot 2 samt flere mennesker til rådighed som en tilslutning grad / programmer # Craft-VGC program normalt en risikabel strategi, hvis flere er i stand til at gøre det, en individuel tur på behovet for at levere private coaching under en gruppe sats. Desuden vil en enkelt fordel i en organisation session er kompetent til at resultere i et fællesskab ånd, sammen med blot 1 for at tre mennesker, det er en hel masse langt vanskeligere .

2. Ikke søger på bestemte kvalificerede resultat.

Coaching en gruppe tager en anden tilgang af en organisation coaching. Begrebet en procedure omfatter idéen om at opnå en enhedsstat resultat, som regel bare om alle deltagere har en tendens til at være på udkig efter. Hvis opmuntre din egen plan er faktisk såvel brede eller måske generelt, kunne folk have forskellige strategier samt interesser også det vil være mere udfordrende for dig at skabe det særlige område point fra det antal foruden mænd og kvinder vil ikke vedhæftet fil med hinanden dermed nemt. På den anden side, hvis du gerne vil have en persons hold vejledende program for at være en succes elementet bør målet et udvalgt resultat.

3.. Ikke at have en ret struktur.

Pr. definition din plan genererer en ramme i køberens, hvor han eller hun mangler på hans / hendes egen. I modsætning til den traditionelle én-til-én løsning, hvor køberne udsætte hvad der nogensinde problemer, de har fået gennem en enkelt session, i programmet hvert enkelt modul, segment eller endda periode skal struktureres i en stor teknik, fordi at tillade de mål indhente de særlige resultater, de er opført for at komme til at starte ud med. Du vil skulle opdage den rette balance mellem denne flytning af know-how samt coaching. Denne ligevægt skal forstørre den type er forbundet med teamet lektioner system, du tilbyder.

4.. Ikke at give nok indhold.

Forudsat overdreven indhold kan simpelthen samtidig true se, at levere alt for lidt. Hvis du tilbyder en stor mængde indhold, chancer er du vil køre den fare forbundet med overvældende at bidragsydere og se dem alle quiting plus forårsager i midten på programmet. På en anden side, men hvis dit emne er afgjort meget vage, standard og også for kort, folk i dag kan måske resterende oplever frustrerede foruden snydt involverer nå enhver sand håndgribelige resultat på programmet.

5.. Ikke klare deltagelse.

hver program, der som regel et par prominente personligheder. Hvis folk bør du ikke klare med nogle mennesker korrekt fra starten, kunne de faktisk monopolisere hele din tid, forlader folk minus en mulighed for at kræve noget. Selvom du har brug for at tilskynde til deltagelse, alle ligeledes nødt til at sikre, at enhver person giver en stærk lige mulighed for at tale opad og spørgsmålet spørgsmål.

6.. Ingen ansvarlighed.

De gode resultater af dette nummer coaching program afhænger dette deltagere, eller højere præcist den faktiske deltageres individuelle succes. Vi har de fleste af skal opbevares årsagen til dine personlige handlinger. En klasse oprettelsen giver mulighed for at engagement den måde er det som regel sværere at generere undskyldninger om noget så snart alle os tage det på os selv, når foran denne gruppe. Må muligvis ikke give en persons program som værende en læseplan, skal du sørge omfatter faste et par retningslinjer for ansvarlighed, som vil hjælpe dig med observere dine nuværende brugere fremskridt. p Dette er absolut simpelthen den særlige tip fra isbjerget, og der er mange ekstra fejl, der måtte blive foretaget med hensyn til opkrævnings coaching programmer, på den anden side, hvis du nogensinde formår at stoppe disse specifikke dem, har du allerede en klar fordel mere end flere instruktører frigivet dér. / programmer # Craft-VGC

Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.