søndag den 25. august 2013

Internet en mellemlang eller en slags Message

stat på nettet

En midtvejsrapport om Future på internettet

Hvem omfatter de deltagere, der udgør internettet?

Brugere - er forbundet til nettet og interagere med denne

kommunikation skitserer sammen med markedsføring og salg kommunikationsudstyr

formidlere (fx virksomheder, der er forbundet med on-line tips eller måske adgang udbydere).

Hardware beslutningstagere

Software forfattere såvel som virksomheder (browsere, site progression værktøjer, specifikke applikationer, kloge agenter, søgemaskiner og andre).

"Hitchhikers" (søgemaskiner, kloge agenter, Artificial Intelligence - AI - værktøjer samt mere)

Indhold producenter i tillæg til virksomheder

Leverandører med økonomisk midlerne (i øjeblikket - erhvervskunder og institutionelle kontanter langsomt, men sikkert opholder erstattet af reklamer penge)

held hver enkelt af de elementer - selvstændigt plus inden solidaritet - kunne afgøre dette skæbne tilhører internettet.

Den primære fase med internettet historiske fortid havde været domineret i form af edb-systemet guider. Således skal alle arbejde for balance gætte sin fremtid behandlet meste med dets udstyr plus softwarekomponenter.

medieeksperter, sociologer, psykologer, fremme agenter blev fortsat uden for denne kollektive hårdt arbejde at finde ud af den nærmeste fremtid aftale med inddragelse af særlige internettet.

Så vidt se, at emnet materiale er bekymret, det faktiske Internettet kan ikke i øjeblikket identificeret for et medie. Det vil ikke funktionalitet united - snarere det kan være en meget uorganiseret bibliotek, for det meste indarbejde dine skriverier involverer ikke-fornemme megalomaniacs. Det kan være den største narcissistisk oplevelse. Den potente få adgang til med udgivelse egenskaber i supplement til den skriftlige indholdssammenstillere er afgjort ændre denne specifikke dystre landskab, selv om.

Ever fordi din nye teknologi i tv der ikke har været, hvad samtidig bønfaldt er bærer da internettet.

Tre analogier foråret til at hjælpe fantasien, når man tager i betragtning, at internettet med det seneste state:

En uordnet arkiver

En neurale netværk, og også din anden post dag det samme for tidligere CPA affiliate netværk (telegraf, telefoni, jernbaner)

En frisk sted

Disse metaforer overbevise muligvis være meget gavnligt (endda business-wise). De gør det muligt for os alle at etablere denne professionelle perspektiver indlejret fra internettet.

Men de er ikke i stand til at hjælpe os inden prognoser sin overskuelig fremtid omkring sin forandring ordentlig medium.

Hvordan en nyskabelse bliver et nyt medie? Hvad kommer omkring for at dem, når det lader du vokse til at være en? Hvad er en slank område isolere den første funktion fra opfindelsen fra deres forandring lige ind i en helt ny medie? Med andre ord: enhver tid kan vi alle formidle til, hvor nogle engineering fremskridt begavet fødsel til dine forskellige medie?

Denne funktion derudover henviser til den særlige fotografi på internettet én gang forvandlet rigtige medium.

Internettet byder langt de mest mærkelige funktioner inde historie medier.

Det tilbyder nul hovedstruktur eller organisation. Det er faktisk hardware og program uafhængige. Det (næsten) ikke kan blive ramt af lovgivningen, så de kan regulering. Overvej, at eksempel på at redde sange fra nettet - kunne det være ensbetydende med at være i stand til en opfører sig optagelse sange (en overtrædelse involverer ophavsret)? Dette har været roden med den passende kamp involverer Diamond Multimedia (de mærker med Rio MP3-enhed), MP3.com og Napster sammen med besparelse markedet inde Amerika.

Internettets optegnelser flytte stationer normalt ikke lineær - der er tilfældigt. De fleste af deres "broadcast" ikke kan "modtaget" overhovedet. Den tillader den smalleste involverer narrowcasting over at gøre brug af e-mail-postlister, diskussionsgrupper, koncept boards, individuelle radiostationer, og chats. Og det er ikke desto mindre en lille del af din fantastiske sæt mærkværdigheder. Disse idiosynkrasier kunne også mønster dette dynamikken af ​​internettet er et medie. Dyrkning uden underlige rødder - elementet er absolut sikker på at generere mærkeligt bær som et medie.

Så præcis, hvad organisationens muligheder betyder, at Internet repræsenterer?

Jeg føler, at de er til at få observeret inden for to brede kategorier:

Software og også udstyr, knyttet til det særlige Internet kommende ligesom et valg

Content skabelse, administration samt licens

Kort om Terra Internetica

Brugere

Hvor mange Internet forbrugerne er der? Hvordan de fleste af dem har adgang til de faktiske Web (World Wide Web - WWW) samt bruge det? Der er nul utvetydige statistik. De, der formoder at tilbyde den særlige svarene (herunder særlige ISOC - som Internet Society) - regne temmelig ufuldstændige, og også forudindtaget ressourcer. Andre bare bluff.

Alligevel, hver person ser gerne hjælpe med at genkende, at der nu er mindst. 100 millioner produktive deltagere rundt om Nordamerika (Nielsen sammen med Commerce-Net rapporter)

kommende er uundgåeligt, endnu mere diset sammenlignet med din nuværende. Autoritative konsulentfirmaer anslår 66 millioner aktive brugere omkring et årti tid. IBM forudser 700 millioner brugere. MCI vil være ekstra beskeden have 300 mio. Ved udgangen af ​​1999 har der været 130 opført tusind (men måske ikke aktive) brugere.

Internettet - en stærk Elitist plus chauvinistisk Medium

regelmæssig forbruger på internettet er faktisk ungdommelig (30) med en akademisk baggrund i tillæg til stor indtægt. Procentdelen i informeret, og også den vel-to-do mellem dine brugere af nettet vil være omkring tre lejligheder, hvor højt at se, at hans eller hendes procent inde befolkningen. Dette vil være hurtige justering udelukkende fordi deres særlige børn som regel er tilmelding til dem (6 millioner allerede er i besiddelse tilgængeligheden for dig til den særlige Internet i slutningen vedrørende 1996 - og blev blive medlem ved hjælp af en yderligere 24 millioner via finale på dette årti). Dette kan meget vel skifte kun på grund af præsidentvalget sysler for at kunne forbindelsen denne "digitale kløft" (fra Al Gores fra USA til Mahatir Mohammed med Malaysia), erhvervslivet og rundhåndede sammen med institutionel inddragelse (f.eks Open Society i hele Østeuropa Microsoft i USA). Disse forsøg vil distribueret din san francisco spa denne særlige almægtig enhed på listen over en mindre mængde privilegerede. Lidt en masse mindre end 50% kommer fra alle mennesker har en tendens til at være fyre, men der er ansvarlige for 60% i aktiviteten fra nettet (som vurderes ved hjælp af trafik).

Kvinder tilsyneladende reducere os selv for dig at e-mail (e-mail) til også at elektronisk indkøb af varer og også tjenester, ikke desto mindre er det ændrer sig hurtigt. Mænd vælger information, både på grund af karriere krav, eller måske af den grund, at bevidstheden er faktisk magt.

fleste fra brugerne vil være i "opleveren" sort. De vil være chefer forbundet med omgængelig switch og også innovative. Denne særlige hunderace lever universiteter, populære kvarterer plus trendy kald. Dette er faktisk hvorfor nogle spekulere i, at internettet ikke kun er bare en ekstra modefænomen, selvom en utrolig elastisk plus opmuntrende én.

fleste forbrugere har hjemsted brugen af ​​Internettet - endnu, vil de selv nu vælger at nå dette kommer fra arbejde med deres særlige lederens regning, selvom denne personlige præferencer vil være ubetydelig samt få udhulet. De fleste kunder er derfor udnyttende med naturen. Alligevel bør vi ikke lægge dette vil du opdage 37.000 milliarder kære vedrørende selvstændige som muligvis fordrejer denne statistiske billede noget.

Internettet - En vestlig Phenomenon

Ikke Afrika, ikke asiatiske (med undtagelse vedrørende Israel sammen med Japan), absolut ikke russisk, og heller ikke en tredje verden fænomen. Det går helt og holdent på de rige, mæt verden. Det er en nydelse af disse, der har alt sammen med hvis største bekymring kan være deres samling af aftenunderholdning. Mellem 50-60% af deres Internet-brugere har USA, 5-10% i hele Canada. Internettet er afgjort oprulning i videre med Europa (primært i Tyskland sammen med indvendig Skandinavien), og i det er mobilt form (i-mode) med Japan. Internettet faldt på den franske Minitel, fordi nylige giver en masse mere lokalt relaterede artikler og på grund af enorme priser for marketing kommunikation plus hardware.

Communications

fleste computer-mestre stadig har en 28.800 bps modem. Dette kan sammenlignes med at køre en slags mountainbike over en tysk Autobahn. Den 56.600 bps er som regel lidt efter lidt ændre det er træg forgænger (48% i forbindelse med edb-systemer ved hjælp af modemer) - alligevel selv dette kan næppe være tilstrækkelig. At begynde at glæde i video tutorial og akustisk (især tidligere) - dataoverførsel præmierne skal være 50 situationer hurtigere.

Halvdelen af ​​de særlige hjem inden for USA besidder et minimum af 2 telefoner, så hvoraf den ene er normalt focusedon info kontrol (fax eller måske fax-modemer).

ISDN kunne beløbe sig til, at midtvejsevalueringen løsning. Disse data multi-level er normalt rimeligt hurtige plus dækker 70% på det område med USA. Det vil være stigende i form af 100% årligt i tillæg til det har de bruttosalg fører 10 milliarder USD inden 1995/6.

Desværre er det meget krystalklart dette ISDN er egentlig ikke svaret. Det er helt sikkert for langsomt, samt brugeren uvenlig, bærer en negativ grænseflade ved anvendelse af alternative fiskesamfundstyper, skal du specifik hardware. Der er normalt meget lille problem inde at købe midlertidige muligheder, når den rigtige løsning stirrer denne Internet i ansigtet, selvom det er slet ikke implementeret forårsaget af politiske omstændigheder.

dirigent modem kan være 80 gange hurtigere end ISDN og 700 situationer hurtigere sammenlignet med en ny 14.400 bps modem. Imidlertid bør dem har fået problemer med imødekommende en slags to-vejs optegnelser overførsel. Der er også får brug for at forbinde det fiberoptiske kommerciel infrastruktur, som ofte præger kabel-selskaber for dig at denne tidligere ejendomsmægler koaksial kommerciel infrastruktur, som ofte præger telefoni. Kabel slutbrugere ansætter specielt skræddersyet LANs (Ethernet), og denne hardware er faktisk dyrt (selvom udstyr salgspriser er forudsagt for dig at kollapse som efterspørgslen stiger). Kabel-selskaber simpelthen ikke muligvis ikke købe udvikle denne teknologi. Loven (før mod 1996 Communications Act) forbød disse mennesker til at forsøge at gøre noget dette blev formentlig ingen betyder flytningen af ​​videoklip ved hjælp af kabler. Nu overvejer de mere liberale regulative miljø, er dette en simpel problem i dit respektive indtil til sidst teknologien er helt sikkert fundet.

Faktisk de fleste mennesker single ud skadelige kunde foreninger som deres særlige største problem med kabelforbindelsen organisationer - i stedet i forhold til teknologi.

Eksperimenter udført sammen med kabel-tv-modem bidrog til nogle fordobling med brugen tidsramme (fra en stor almindelig hensyn fireogtyve med henblik på at 47 arbejdstimer hver måned per bruger), der har været helt på grund af den forstærkede hastighed. Dette kommer i nærheden af ​​en slags kulturrevolution inde i denne fordeling forbundet med nydelse tid. Numerisk talende: Flere zillion boligejere mens der i USA er installeret, som har en to-vejs fakta flytter dirigent modemer. Dette er normalt en lille mængde plus dens nogens skøn, da tanken omfatter en væsentlig masse. Salget af disse former for modems alt til 1,3 milliarder USD årligt.

50% af deres dirigent læsere har fået en pc derhjemme. For mig er dette afslører, hvor sammenlægningen af ​​ikke én, men to-teknologien er absolut uundgåelig.

Andre engineering løsninger - ligesom DSL, ADSL, sammen med en hel del mere at tilbyde satellit internetforbindelse - bliver i stigende grad udvikles og implementeres, samtidig lidt efter lidt og ineffektivt. Dækningen vil være sjældne og også frustrerende ventetider timer normalt er testet inden for få måneder.

Hardware og software

fleste Internet mennesker (82%) arbejder med at Windows velfungerende system. Ca. 11% ejer en Macintosh (meget bedre grafisk plus meget mere brugervenlig). Kun 7% stadig fungere på UNIX primært baseret metoder (som historisk set far din Internet) - alle denne sort er afgjort hurtigt faldende. En stærk aktør kan være nul omkostninger henvisningen LINUX fungerende system.

Stort set mange brugere søger via en udforskning software. En hurtig svindende mindretal (26%) anvender Netscapes merchandise (hovedsagelig Navigator sammen med Communicator) plus hovedparten brug Microsofts Explorer (mere i forhold til 60% af markedet). Browsere er på dette tidspunkt gratis løsninger, som gør det muligt for eventuelt hentes fra denne Internet. Så sent når 1997 viste det sig forudsagt ved blot store Internet rådgivning virksomheder, browser salget vil top 4 milliarder dollar gennem de 12 måneder 2000. Sådanne misforstået profeti ignoreret særlige simple etos fra internettet: fri produkter, omkostningsfri indhold uden omkostninger adgang.

Browsere har været i for den vidunderlige transformation. De fleste analytikere vil sandsynligvis omfatte 3-D, avanceret lyd, telefoni / tonefald / videoklip send (v-mail), øjeblikkelig messaging, e-mail og også uddannelse videomødefunktioner integreres i samme søgning session. De bliver selv tilpasse, intelligente, Internet-grænseflader. De vil formentlig huske posten af ​​applikations-og kundernes smag plus tilpasser sig i overensstemmelse hermed. De giver mulighed for indhold specificitet: uidentificerbare fornuftige mæglere vil søge på internettet, bidrage til at gøre henstillinger, sammenligne priser, arrangement stykker sammen med produkter og også tilpasse detaljer i overensstemmelse med selvjusterende personprofiler.

To vigtige teknologiske nyskabelser skal betragtes:

PDA'er (Personal Digital Assistants) - den ultimative særdeleshed (og kontor) kommunikatører, let at bære, de giver Internet (adgang) Overalt selvforsynende udbydere plus udbydere sammen med de faktiske fysiske faciliteter (i en god fly, inden for området, i en meget biograf).

Den efterfølgende tendens: cellulære filer udveksling og også trådløs e-mail, uanset om gennem personsøgere, mobiltelefoner, eller endda som et resultat af mere kompliceret gadget plus hybrider for eksempel intelligente telefoner. Geotech løsninger er generelt et godt eksempel: e-mail, fax, mobiltelefon opkald sammen med et link med selve internettet sammen med at være i stand til andre, offentligt sammen med corporate, eller endda proprietære databaser, - bare om alle leveres fra nøjagtig samme gadget. Dette vil være udførelsesform tilhører den elektroniske, fysisk adskilt, kontor. Bærbar computing bør overvejes i denne specifikke "allestedsnærværende eller pervasive computing" bølgen.

Vi posess nul teknik måle - og også intelligent væddemål - den særlige en del af denne mobiltelefon Internet indeni fuld lange løb internet-sektoren, men det sikkert opvejer, at "faste" del. Trådløst internet masker pænt overvejer retningen er forbundet med pervasive behandling plus smart hjem sammen med kontoret. Husholdningernes gadgets såsom mikrobølgeovne, køleskabe og så videre, vil alliere sig med nettet via et trådløst interface, der frasortering data, downloade information, bestille produkter sammen med tjenester, rapporterer deres situation sammen med udføre grundlæggende konservering funktioner. Placering præcise udbydere (navigation, køb anbefalinger, unikke rabatter, muligheder plus salg, alarmtjenester) bestemmes af din videnskabelige sammenløb mellem GPS (stallite-baserede geolocation teknologi) sammen med øjeblikkelig internettet.

Leverandører samt Formidlere

"Parasit" mellemled besætte hver fase i internettets måltidet kæden.

Adgang til at kunne internettet forbliver tilbydes af "dumme rør" - det Internet Service Providers (ISP)

Indholdet er selv nu den særlige bevare involverer indhold materiale udbydere sammen med derfor.

Nogle af disse formidlere vil blive bundet til støt mindskes eller for at gå gennem en betydelig sænkning sundheden for deres fremme på markedet. Selv "walled gardens" involverer indhold (sådan, fordi AOL) er i fare.

Ved teknik sammenligning selv i dag, internetudbydere besidder fire gange se, at mange medlemmer (på verdensplan) som AOL. Ganske vist er denne særlige negativt indvirker på produktets kvalitet Internettet - den nationale infrastruktur varetaget af blot den produktselskaber er normalt langsomt plus ofte bukker under for flaskehalse. Den utvetydige hensigt med telefoni ledere til at få de vigtigste online spillere inde i internettet markedsplads vil måske også altid opnås i betragtning. De mobiltelefon selskaber vil således deltage i en fælles rolle: mange mennesker vil give adgang til deres kommercielle infrastruktur anbefales at deres rivaler (undertiden, den næste sandt eller måske faktisk monopol) - og de vil helt sikkert tage på hans eller hendes klienter. Det samme er normalt sagde i forhold til kabel-selskaber. Kontrollerer en mere mil i brugerens hjem vil være den efterfølgende stor virksomhed tilhører internettet. Firmaer som AOL vil blive stillet ringere ved hjælp af alle disse tendenser. Det er absolut meget vigtigt med hensyn til AOL for at have lignende har adgang til, at kabel-tv-selskab er spinal foruden kommerciel infrastruktur i tilfælde det håber at overleve. Derfor er det fusion sammen med Time Warner.

Ingen spørg dig selv dette en masse af de internetudbydere konstatere denne specifikke indtrængen på deres græsplæne med mobiltelefonen samt kabel-selskaber med henblik på at udgøre ubegrundet konkurrence. Alligevel skal du absolut ikke overse, at dette barrierer for optagelse er blevet lavt i ISP marked. Det vil tage en acceptabel udgift til at få en internetudbyder. 200 modemer (som udgift to hundrede USD hver) er generelt rigelig at opfylde de ønsker med 2000 normale forbrugere, der producerer en løn med 500.000 USD om året frem mod ISP. Routere normalt er lige, mens lav pris dag. Dette kan være en vidunderlig go tilbage på ISP hovedstad, uden tvivl.

Hitchhikers

Web boliger nogenlunde det samme som 100 tusinde sider. Søgemaskine-programmer er ansat med henblik på at lokalisere unikke fakta om dette imponerende, løbende prolifererende biblioteket. De kommer til at blive erstattet, mens der i tæt på fremtiden, med "Viden Structures" - enorme leksika, hvis ordlyd vil bestå af referencer (hyperlinks) til andre, relevante, sites. Den fjerne fremtid vil blive vidne til denne begyndelse i "Intelligent Archives" sammen med "Personal Aviser" (læs desuden beregnet til dybdegående forklaringer). Nogle software bruger vil opsummere indhold, nogle vil formentlig mappe og også automatisk referencepunkt og hyperlink tekster (virtuelle bibliografier). En almindelig forbruger kan have en løbende involvering i fem hundrede sites. Særlig ansøgning vil blive skulle beskæftige sig med target lærebøger ("bogmærker", "favoritter") og genstande ("Intelligent Addressbooks"). Fænomenet søgemaskiner dedikeret til at lede efter en række opsøge motorer samtidigt vil formentlig stige ("Hyper-eller måske meta-motorer"). Meta-motorer arbejder i fundamentet og også downloade links plus reklame (sidstnævnte er afgørende for at beskytte den egentlige personlige fascination med internet site udviklere foruden ejere). Statistisk computer software, som sporer ("hvordan langvarig endte med at blive, hvad gjort"), skærme ("Hvad gjorde, at de gør, mens i site") og tæller ("hvor mange") besøgende for at sites utvivlsomt eksisterer. Nogle af disse programmer har back-office faciliteter (regnskab, opfølgning, samlinger, selv tele-marketing). De fleste giver tidstypiske numre og nogle tillader revision. p Dette er normalt, men en mindre fragment af det hastigt voksende net-scape: folk plus virksomheder, der gør en levende fra internettet dille i stedet væk fra at Internet selv. Alle forstår, hvor der foreligger langt flere penge inde foredrag om, hvordan netop at skabe midler på at Internet - i forhold til på internettet selv. Denne tro er stadig sandt uanset de faktiske 32 milliarder dollar i hele e-handel i 1998. Erhverv til at hjælpe forbrugere (B2C) bruttosalg udvide en mindre mængde kraftigt end Business to Business (B2B) brutto salg samt er mest tilbøjelige til at hjælpe lider en ekstra whack hjælp fremkomsten forbundet med Peer, der vil Peer (P2P) personlige computernetværk . Det andet punkt tillader pc'er for dig at opføre sig, når hosting plads og derved gøre det muligt for de skiftende computerfiler asmong relaterede slutbrugere (med eller måske med nogen en ny grundlæggende mappe).

Content Leverandører p Dette er de underprivilegerede sektor på internettet. De har alle mister indkomst (selv e-handelsvirksomheder, der tilbyder grundlæggende, standardiserede ting - bøger, cd'er - bruger undtagelsen, lige indtil 11. september af web-sites kraftoverførsel turisme). Ingen bare en tak dem for at få artikler udviklede overvejer udgifter af penge i et mange indsats samt en masser af penge. En egentlig kvalitativ, absolut marketing gjort det muligt for web site udgifter omkring 5.000.000 USD, fjerne fra den samlede web-site vedligeholdelse og forbruger plus besøgende tjenester. Indholdstjenester tendens til at være konstant nedgjort beregnet for tab af kreativitet og også beregnet såvel meget kreativitet. Flere plus meget mere normalt spurgt inddrage dem. De er som regel brugt af formidlere, blaffere og forskellige parasitter. Det vil være næsten alle en stærk off-shoot af denne etos på internettet, fordi din omkostningsfrit artikler området.

Mere end 100 millioner mennesker hele tiden få adgang til særlige web - selvom denne sort indehavere at bygge (den gennemsnitlige forudsigelse: mere end 200 millioner). Men mens nettet er ansat ved blot 35% af mennesker med adgang til din internet - e-mail bliver brugt af mere end 60%. E-mail er absolut afgjort den mest sædvanlige funktion ("killer app") samt en specifik software (Eudora Internet Mail, Microsoft Exchange) - gratis eller måske annonce sponsoreret - fastholder, at tilgængelige til at hjælpe de fleste plus brugervenligt.

fleste på klienterne gerne logge på (gennemse, tjek websteder) på internettet med ud forklaring eller måske hensigt i tankerne. Dette præciserer, at det er kompliceret, at vil ansætte regulære reklameteknikker.

Hvad vil være det betyder involverer "målgrupper" eller måske "markedsandele" i denne sammenhæng?

hvis en surfer sessioner sites, der håndterer afvigende gøre kærlighed samt kernefysik inde i nøjagtig samme behandling - ting ved om producere involverer det?

anholdelse sammen med lovgivningsmæssige modreaktion mod de sammenkomst med surfernes information ved hjælp af Internet annonce specialister sammen med andre world wide web websites - besidder indgået voksende uvidenhed om kontoen involverer internetbrugere, deres egen demografi, vaner, smag plus antipatier.

Folk som den utroligt handle forbundet med at surfe. De planlægger at blive underholdt, de udvikler internettet som en gør arbejdsredskab primært mens i at støtte disse arbejdsgiver, der normalt Foots dette lovforslag. Brugere elsker gratis downloads (primært software).

"Fri" er normalt en kritisk ord i munden om internettet: der blev anvendt til at passe på at være i stand til at amerikanske regering en håndfuld universiteter. Brugere ligesom information, med vægt på annoncering og filer i forbindelse med helt nye produkter. Men de kan ikke lide at gå på indkøb online - endnu. Kun 38% af alle brugere fremstillet en slags køb i løbet af 1998.

67%, hvoraf elsker virtuel sex. 50% fra de websteder ofte gik til generelt porno hjemmesider (dette er normalt ens fra de tidlige dage og nætter med Video - VCR). Folk afsat den tilsvarende periode for at se film kassetter eller tv, da de ganske enkelt udfylde for dig at surfe på nettet. Internettet ser at kannibalisere fjernsyn.

Sex kan være med musik, sport, sundhed, tv, computere, biograf, politik, kæledyr og også madlavning sites. Folk er generelt vist til interaktive spil. Internettet vil snart hjælpe enkeltpersoner til at gamble, når bestemt ikke hæmmet blot ved lovgivning. 10 tusind USD inden betting kontanter tendens til at være sandsynligt for dig at flytte på tværs af særlige net. Dette kan give mening: ikke noget som en ny computer for at producere øjeblikkelige (monetære såvel som psykisk) belønninger.

Commerce online er en yderligere favorit. Internettet er et perfekt valg til at salg af software-pakke sammen med andre a digitale produkter (e-bøger). Spørgsmålet er forbundet med poster sikkerhed kan være om deres vej til opholder løses ved hjælp af SET (eller andre) univers standard.

hurtig når 1995 din Internet besad i over 100 virtuelle søger indkøbscentre besøgt ved hjælp af 2500 købere (og muligvis to gange dette valg i 1996).

forudsigelser om 1999, var et sted mellem 1-5 milliarder USD forbundet med netto-indkøb (plus 2 millioner USD ved hjælp af on-line dataleverandører, denne slags siden CompuServe og AOL) - viste sig sørgeligt unøjagtige. Den ægte antal i 1998 syntes at være flere situationer, forudsigelse med hensyn til 1999.

Det er også almindeligt antaget, hvor circa 20% på venner og familie fonde vil gå gennem det særlige internettet, fordi e-penge og dette også dele, der vil 150.000 USD.

Internettet kan være en kæmpe inter-bank tilbagebetale systemet og forskelligartede ATM slags kontrol og også købe udbydere vil blive givet gennem den. Dybest set, kan alting ske med internettet: søger et job, vedrørende instans.

Alligevel vil internettet aldrig ændre menneskelig interaktion. Folk kan meget vel gerne navnlig bank, windowpane indkøb samt kulturel praktisk kendskab til indkøb mall at hjælpe Internet kontrol foruden e-handel, eller måske m-handel.

Nogle websider utvivlsomt sporten rubrikannoncer. Dette vil være ikke bare en skadelig metode til at afholde udgifterne, men næsten alle mærkede reklamer normalt er gratis (det er denne reklame og markedsføring, de vil bringe i, at spørgsmål).

En anden udvikling tendens er faktisk website-rating samt kritik. Det kommer til at blive håndteret begyndte at se de aktuelle præget funktioner er. Det kunne have en meget behersket indflydelse på forbruget domme med nogle brugere. Browsere witout tvivl sport knapper mærket "Nyheder" sammen med "Hvad er Hot". De fleste søgemaskiner anbefale særskilte steder. Brugerne er forsigtige. Undersøgelser opdagede, at ikke vil enhver bruger, uanset hvor tunge, omfatter rutinemæssigt re-besøgt over 200 websteder, en ny lille nummer. De tolv hotteste steder (Yahoo!, MSN, osv.), trukket en masse mere end 50% af deres internettrafik. Www forslag tjenesterne ofte fremstille vilkårlige - med tider, drastisk galt - alternativer dermed deres bruger. Der kan være problemer relateret til niveauet af privatlivets fred. Den backlah mod Amazons "læsernes cirkler" er et eksempel.

Web Kritikere, præcis hvem opererer lige nu hovedsageligt med trykte presse, vil offentliggøre deres varer på nettet som alle vil hyperlink, der vil kloge computersoftware, der kunne hyperlink, foreslå og henvise. Nogle web myndigheder vil blive identificeret med specifikke jobansøgninger - virkelig, ekspert programmer, som vil omfatte deres oplysninger og erfaringer.

Money

Hvor kan de nødvendige midler til at finansiere næsten alle disse udviklinger fremgår?

Igen, vil du finde ikke én, men to skoler:

One hævder, at vil web-sites skal finansieres gennem reklamer - og derfor helt sikkert vil søgemaskiner sammen med andre applikationer indtastet ved hjælp af brugere.

Visse ASPs (Application Service Providers som igen bog ud brugen af ​​applikationssoftware program, som normalt kan du finde om hans eller hendes servere) har besluttet, at du er den følgende model.

Den anden model er en meget lettere og indeholder tilstedeværelsen af ​​ikke-kommercielt indhold. p Det tilbyder at samle minimale beløb (cents eller måske brøkdele af cents) fra næsten ethvert individ med hensyn til hver enkelt tjek ("mikro-betalinger") eller anden form for abonnement. Disse akkumulerede cents eller endda abonnement kunne hjælpe dette ejere involverer alderen websteder, der vil redesigne og også at beholde dem sammen med tilskynde virksomhedsejere til at vokse nye. Visse emne nyhedslæsere (især med elektroniske digitale lærebøger) har opnået denne model (Questia, Fathom).

Tilhængerne fra den første uddannelse rettet mod 5 millioner USD indkøbt markedsføring i 1995 også for 60.000 milliarder eller måske så brugt op i løbet af 1996.

Konkurrenterne iscenesætte specifikt med de samme numre: absurd mindre, når kontrast sammen med en masse mere regelmæssige marketing modes. Den mulige reklame via internettet er fastholdt med henblik på at 1,5 millioner USD på årsbasis i 1998, tordnede pessimisterne (mange begreb som muligvis halvdelen, der kan altid være meget rart). Den ægte afgoerende har været to flaske forudsigelsen alligevel alligevel sørgeligt mindre og utilstrækkelig komplimentere Internettets emnet udvikling.

Sammenlign disse slags resultater til at hjælpe, at salget med hensyn Internet-programmet (4000 millioner dollar), Internet komponenter (3000 millioner dollar), internetadgang få adgang til at levere (4200 millioner dollar) til 1995.

Hembrecht sammen med Quist fremskrevet som Internet associeret industrier skovlede 23.200 USD hvert år (En undersøgelse udgivet i midten af ​​1996).

Og hvad vil der ske reklame er afgjort næppe ekstra enocuraging.

Køberen interagerer sammen med produktet er afgjort sendes til ham. Dette - din leverance fase - er virkelig en gradvis ud over at enerverende epilog til den stimulerende affære for bestilling snart over internettet på hurtighed involverer lys. Too utallige købere alligevel klager gør ikke rigtig får lige hvad nogle mennesker bestilt, eller som udbuddet er afgjort senere og også produkter og løsninger defekte.

Midlet måske ligger med den faktiske integration med hensyn markedsføring og reklame samt indhold.

1..

2.

3..

4..

5..

6..

7..

8..

1..

2.

3..

4..

5..

6..

Ken Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.