tirsdag den 27. august 2013

Global Human Resource Management - Nye udviklinger omkring HR retning - Business - Human Resources

Fremkomsten forbundet med globalisering funktioner førte til vækst er forbundet med dette institutionerne yderligere end geografiske grænser. Det multikulturelle foruden multinationale miljø fælles med en stærk business ses inden for stort antal og social følsomhed i det arbejdsstyrke . Det er et anerkendt faktum, at global forretning gode resultater vil afhænge af evnen til at inddrage agenturer til at købe ud over at bygge de mest gavnlige medarbejdere ud af omkring den verden. Folk har en tendens til at være afgørende for at hjælpe lige internationale selskabers overlevelse samt velstand nationer. Endvidere behovet for eventuelle internationale selskaber til at forvalte deres særlige menneske metoder effektivt, har indgået i den globale menneskelige ressourcer operationer for en betydelig rigtige værktøj til at styrke den faktiske konkurrencesituation af disse organisationer.

En verdensomspændende companie støder på særligt problem for dig at administrere en lokal appel i en web host land uden at miste rådighed om deres globale identitet. Den verdensomspændende human ressource tilsyn baner vejen til virksomhederne med henblik på at imødekomme disse udfordringer. Den menneskelige ressource management besætning arbejder sammen med en stærk målsætning at få tværkulturelle følsomheder midt globalt placerede ledere. Yderligere de kan lide udnævnelse hensyn personale over fysiske grænser og træne dem alle meget gerne de lande og følsomhed i værtslandet. De bør sikre, at den globale HRM dækningen er ved at udvikle sammen med , og betød for at agenturer strategi, struktur plus kontrol.

International gruppe tilgange indeholde en kombination af centraliseret såvel som decentralt dom making, når du bruger de vigtigste kompetencer er centraliseret og resten tendens til at være decentralt . Tilsvarende er et tværkulturelt miljø, du ? Re formodes at betale et højt niveau af koordinering plus håndtag, der har en masser af hjælpe mekanismer .

være en usædvanlig hård opgave , de fleste af verdensomspændende selskaber udseende efter ideelle humane reference partnervirksomheder , en, der måske skræddersy en gevinst pakke , der er specialiseret inden for design og distribution af en grundig HR & arbejdstager hjælp tjenester . Da multinationale virksomheder, som anvender en verdensomspændende arbejdsstyrke efterspørgsel effektiv menneskelig læring ressource administration , vil det være vigtigt, hvordan HR virksomheder partnering sammen skal have en omfattende kendskab til branchen og gode kvalifikationer omkring regioner, herunder forsikring, personalegode høring, alderdom planer.

Global menneskelige source software organisationer, som har skabt en særskilt segment i hele medarbejder fordele rådgivning samt administration , levere en række forbundet med services , sammen med fordele Consulting og indkøb , Healthcare Cost Management, Støtteberettigelse Management, Lovgivende Compliance , Executive gavne Consulting i tillæg til en online ansat Center . Disse organisationer desuden hjælpe deres forbruger firma til at hjælpe producere deres egen arbejdskraft ved hjælp af faste rekruttere behandlinger især flyttes for at personalegoder , løn -tjenester, og også forskellige ud over at kræve ønsker af enhver globalt mobile arbejdsstyrke .

Ken Lynge Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.