fredag den 23. august 2013

Ankomst involverer uafhængighedsdag Generation Trådløs teknologi plus det har de påvirkninger med dag-til-dag liv. Overordnede effekter-folks livsstil i tillæg til mobilkommunikation - Teknologi - Kommunikation

overordnede effekter-folks livsstil og mobilkommunikation

4th Generation (4G) mobile taler systemer er generelt skønnes at blive henrettet omkring 2010. World Over den særlige analyse på 4G (fjerde generation) Mobile Communications skyldes forhånd, fordi de sidste 6 år. De teknologier fortsat i trend men Lande tidligere startede begå sig selv at være i stand til det, er implementeringen. Indien har sagt, hvem der har ville springe fra 2G til 4G udenom at 3G-teknologi. Kina, Korea samt Japan er generelt langs udvikle 4G Telefoner, Kina vil gennemføre 4G-teknologien for enhver OL i Beijing. WiMax-teknologi vil være med det sidste nedre lemmer, så det ikke ville hjælpe VOIP. Data lufthavnen, du kan gøre på LAN Hastigheder involverer 100Mbps.The Verden er normalt ser rundt 4G for at forbedre tilhører tilgang mennesker i dag gør dag-til-dag forretning. Når denne teknik udvikler de særlige hænder mobiltelefon udnyttes i 4G mobiltelefon taler kan være en all af gæstfrihed påklædning gadget til brug i. uddannelse, kunst samt Science Erhverv aktiviteter udendørs virksomhedens netværk online spil og også musik / video-indhold installerer Visual Kommunikation Merchandise få samt fonde Daily Life Work Sygepleje og Health Care akut lægebehandling Disaster Management.

folks livsstil sammen med mobilkommunikation

4G Mobile Communication Systems kan faktisk har større indvirkning på individuelle liv, hvilket resulterer til ændringer i hele rutiner i tillæg til at ændre vores bopæl miljøer værktøj for erhvervslivet plus det offentlige system. 4G celle programmer vil sandsynligvis bredt plus dybt synke ind i din almindelige liv, at bygge et nyt forhold og enheder atmosfære inde i vores samfund. Brugen af ​​bærbare marketing kommunikation ekspertise kommer til at blive indtaget med hensyn tildeles inde i hverdagen med folk, sammen med hans eller hendes adfærd kan være en masse forandring fra de konventionelle adfærdsmønstre., Vil det gøre det muligt for folk i dag at være i stand til at studere bogstaveligt , leg, arbejde, sammen med butikken hvor som helst disse mennesker ønsker. Som en konsekvens heraf vil folk formentlig være befriet fra begrænsningen plus begrænsninger af rummet, ud over at administrere mere åbent vælge, hvor de virkelig ønsker at få skoler, kontorer samt fast ejendom kan ikke forsvinde være et fysisk rum, kvinder og mænd værdi forbundet med "sted" og "rum" kan muligvis ende med at blive en masse ikke det samme som hver af vores traditionelle tankegang, en fremragende skift forbundet med internet erhvervsstruktur, især i hele industrisektorer rettet mod forbrugerne, samt en sejr i forbindelse med helt nye virksomheder. program præsentationer kan skifte i talrige certificeringer ordentlig struktur, hvor "en udbyder er afgjort sendt til denne bruger" som alternativ til "brugere bør vove sig ud for at hjælpe gives service". Mobile offentlige tjenester sammen med fjernbetjening uddannelse og læring vil blive givet nogle, mens et program på celle-netværk. Selv om det kunne være vanskeligt for dig at genkende fuldskala on-line lægehjælp med det samme, et økosystem, hvor læger har førende mobiltelefon sundhedspleje enheder tage et kig på patientens hjem for at levere behandling med unikke mobile virksomheder er normalt tænkt at være nok possible.The avancement inde mobile tjenester kunne meget vel tilføje volumen til de særlige markeder for at få masser for varer, som kan ofte anvendes i dagligdagen, herunder mobile terminaler, fakta apparater, hjemmenetværk, kloge køretøjer, etc

Det mest sandsynlige er ikke et overskud af at formidle, hvordan den service, som omfatter de fleste betydeligt udviklede enkeltes livsstil inde de sidste par år vil være cellulære taler ligesom cellulære håndsæt, og også PHS. Ti flere år siden, blev der cellulære mobiltelefoner bliver stadig for dyrt og meget pladskrævende at håndtere rundt, således blev de brugt blot ved begrænset niveau af erhvervsbrugere og andre. Efter særlige volatile voksende i den senere del af 1990'erne, har dog mobil eller bærbar marketing kommunikation lavet i dine normalt anvendte midler til markedsføring og salg kommunikation for en masse brugere. Desuden, når du bruger skabelse om e-mail, skrevet indholdstjenester, dvs ringende nuancer og spil, sammen med andre jobansøgninger gerne internet oplysninger produkter om mobiltelefoner, mobil marketing kommunikation har forudsat masser af nydelse og bekvemmeligheder til at hjælpe folks almindelige liv , og selv udløste et par ændringer inde i den elektriske strøm stabilitet i mellem flere fakta medium.

I de efterfølgende ti år celle markedsføring og salg kommunikation udbydere normalt er forpligtet til at fremlægge yderligere forhånd og kastede et straight højere effekter med enkeltpersoner liv, hvilket resulterer i ændringer i rutiner i tillæg til at ændre vores egne beliggende miljøer, metode til erhvervslivet og også den interpersonelle system. Grundet det vil bestemt progression involverer mobil eller bærbar tjenester, vil 4G mobile metoder forventes at muligvis være ekstra traditionelt rundt og tæt knyttet til vores egen hverdag i forhold til i dag. For eksempel, med seks os går for mobile eller bærbare terminaler, der er med at have fuld skala forlig kapaciteter ville folk sikkert være i stand til at arbejde med mobil eller bærbar udstyr er et sikkert digitalt kamera Forliget betyder med sikrer de gør fra købmænd og også salgsautomater i hele byen. Hvis nogle slags ansat autentificering forvandler sig til en reel mulighed som følge af naturlige autentificering teknologier kan individer være kompetente til at få få adgang til flere forskellige produkter samt administrative produkter involverer lokale myndigheder ud af deres mobile eller transportable terminaler ved hånden. En stor forbedring inde data Tranny satser lader kunderne til at opnå og værdsætte video software i tillæg til overlegne aktivitet indhold mv indenfor en på stedet, uanset deres egen placering.

Transaktioner af internet forretning mail ved hjælp af en ny massiv data TILBEHØR kunne udføres uden stress med mobile miljøer, der kan generere ordet "desk-work" forældet. Folk kan planlægge at modtage vigtige valg info med en enkel måde anytime nogle mennesker vælger ud, og kan simpelthen ikke længere føler virkelig irriterende, fordi en mangel på information. Desuden når abnormiteter, for eksempel en større ulykke eller endda en helt naturlig katastrofe, kan folk realisere deres ønske om at gøre væsentlige tilslutninger øjeblikkeligt fra stort set hvor som helst, at øge denne sikkerhed regelmæssig involverer vores eget liv. p Som nævnt ovenfor kunne 4G bærbare systemer meget vel meget sammen med dybt synke hver af vores daglige liv, for dig at skabe en helt ny information plus marketing kommunikation atmosfære i samfundet. Den gør brug af celle salg og marketing kommunikation ekspert tjenester vil blive brugt til at få selvfølgelig inde i folks daglige liv, og deres adfærd kunne muligvis være drastisk skifte fra de konventionelle adfærdsmønstre.

Traditionelt personer brugte adskillige boligarealer forbundet med forskellige drift eller betydning (hjem, skole, arbejdsplads, bank, team-butikker, hospitaler, at navngive din få) om specifikke formål. Mobile tjenester, kan dog give flere funktionaliteter transcenderende rum. Med andre ord giver ideen folk til at hjælpe studie bogstaveligt, lege, arbejde og handle hvor som helst du ønsker at mange mennesker ønsker. Som din Konsekvensen er, mænd og kvinder, vil blive befriet fra de særlige grænser, såvel som begrænsninger af plads, plus være i stand til hurtigere at udvælge, hvor de kræver, at vil være. p Dette er virkelig en ændring fra et "rum-baserede livsstil" med utallige restriktioner for en friere plus meget mere tilpasningsdygtige "objekt-orienteret livsstil." Naturligvis vil skoler, kontorbygninger plus husholdninger aldrig fjernes helt for et fysisk rum, selv så betydningen er forbundet med "sted" Foruden "rum" kunne være væsentligt forskellig fra nogle af vores traditionelle tænkning.

Ken Lynge Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.