søndag den 25. august 2013

BlackBerry Curve 9360 - Samme BlackBerry Curve, Nyere Egenskaber - Teknologi - Mobiltelefoner

Gennem årene, BlackBerry har fastgjort en typisk at få QWERTY telefoner, hvor ved drive og stil møder. Og nu, i betragtning af den helt nye BlackBerry Curve 9360, vil du være i stand til at opdage alle de tjenester ved hjælp af en BlackBerry smartphones, næsten alle ved hjælp af touch fælles QWERTY telefon mønster plus et komplet bred vifte af friske og også sjovt funktioner .

BlackBerry Curve 9360: En slankere, hurtigere BlackBerry mart Telefon

Ud af alle med BlackBerry kloge telefoner, særligt BlackBerry Curve produktion er normalt blandt listen over de mest billige og også funktionel i BlackBerry-telefoner. På trods af den sandhed, at du vil finde mere moderne sammen med køligere BlackBerry mobiltelefoner meget som BlackBerry Torch, denne BlackBerry Curve 9360 opfordrer til særlige mest rudimentry tilhører de funktioner og BlackBerry mobiltelefoner og kan gøre dem temmelig funktionel, selv for en slags af første gang bruger.

forskellige BlackBerry Curve 9360 er effektiv helt, hvis nogen er som desværre er generelt travlt plus vælger at erhverve spørgsmål opnået en hurtig og også let. Fordi i den enkle stil inde i frisk BlackBerry 9360, er der ingen gætteri nødvendigt for at styre fra en enkelt valg at kunne en anden. Alt hvad du måske ønsker at udføre, er, der vil afsløre, at telefonen, plus du er på vej til at gå, som vil hente, tekst, opkald, samt gennemse næsten alle en person ønsker. Du kan også tage til efterretning på avancerede melodier og film med alle de helt nye BlackBerry 9360.

Med hver BlackBerry telefon, kan du få adgang til den pågældende BlackBerry App World, en betydelig database fyldt ved hjælp af software eller endda Apps, skabt specielt beregnet til BlackBerry-telefoner. Du kan derefter få gratis viral markedsføring, som du bare kan nyde med alle dine BlackBerry Curve 9360 smart telefon.

Near Field Communication (NFC), nu overvejer BlackBerry Curve 9360

Et helt nyt og banebrydende aspekt af den friske Curve 9360 er afgjort Near Field Communication eller NFC. Near Field Communication er faktisk din seneste teknik udnyttet af den moderne BlackBerry Curve 9360. Med den særlige NFC, kan alt være blot en sten chuck væk. Der er masser af måder, hvorpå du overhovedet kan gøre brug af dette teknologiske know-how for at kunne din nuværende fordel.

For eksempel, hvis du ville vælge at foretage reservationer fra din mest populære bistro fra hjørnet, efter at du har brug for at bruge din NFC til at skabe, der vil booking for at være sikker på, at du har hvile for tabellen tæt på vinduet.

Hvis du er på kontoret plus på afstand gennem enhver computer, kan du bruge Near Field Communication, fordi en persons valg at være i stand til at udskrive væk i hvilken post, du leder er blevet irriterende dig til offline ud. Ved enhver tid det han indgået sammen med sin kop kaffe, ville du sikkert har bygget din vej tilbage på dit eget skrivebord, ved hjælp af posten smukt op på hans bord.

Du kan også bruge NFC som en teknik for dig at ned indlæse præmie skrevet indhold ud af BlackBerry. Hvis du kunne have været for nylig døende for at hjælpe afhente den mest up-to-date hjertebankende melodi fra Nicki Minaj eller nogen anden kunstner, som du elsker, kan du bruge en persons NFC enhed, der vil downloade sange med BlackBerry Music Store . Nu, er hver af de elementer, som alle elsker, velegnet til dem hånden. Disse er blot en masse af de mange grunde til, at du kommer til at absolut elsker den revolutionære BlackBerry Curve 9360.

Ken Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.