lørdag den 24. august 2013

Innovation og kommunikation: Du kan ikke have det ene uden din Other - Business - Arbejdsplads Kommunikation

p Bare hvor mange jordskælvsagtigt forslag tror du blev sat sammen dækker årtusinder stadig noone nogensinde hørt noget om dem? p Bare mængden af ​​øjeblikke hverdagen i alverden du beløbe en slags realistisk strategi er givet dig til nogle beslutningstager, bare for at blive afvist uden plus dræbte evigt?

Hvor mange kunstneriske genier på jorden tror du er generelt virkelig kvalificeret til effektivt forbinde og aktuelle deres særlige tips til at seriøse partier? Ikke alle er capabable hensyn som en Steve Jobs. Faktisk er forfærdeligt håndfuld folk. Det er faktisk en af ​​de vigtigste element grunden Steve Jobs ishas realiseret sådan anerkendelse.

Kreativitet og progressive overvejer ikke virkelig har forståeligt, effektiv kommunikation. Super intelligent exceptionel sammen med billig offentlig viden skaber bedøvende ideer fra komfort i deres påtage tanke hver eneste dag. Men sandt teknologi kræver, hvori disse bemærkelsesværdige, paradigme-skift strategier lade det blive gennem spidsrod med udsigt ud over analysen, hele vejen op ved hjælp af færdiggørelse, hvor de kommer til at levere sande, økologiske værdi. Der simpelthen ikke forekomme i tilfælde ingen er klar over disse personer og ivrigt støtter dem. Og som har brug for effektiv kommunikation og præsentation formåen.

Kommunikationen vil være alt for ofte ignoreret, enkle komponenter om innovation. Sandt nok, det er ikke på alle, fordi gribende da hundreder af andre aspekter, vi alle såsom at læse om, emner som arrangerede implementering, øget værdi, inspirerende tanker, forstyrrende teknologi, sofistikeret design i tillæg til mange forskellige overused finde sætninger. Men fra slutningen, hvis din handlingsplan ikke er anskueligt foruden troværdigt bragt til dig for et samarbejdspartnere samt dom beslutningstagere, vil det kun blive glemt.

Du har observeret ideen ske, især i en ny brainstorm. Nogen om holdet besidder en idé, en god idé, en enkelt, de vil bare gerne, som har korrekt værdi. Desværre følgende mand eller kvinder mangler de relevante kompetencer samt viden med henblik på at formulere dem overbevisende. En større stemme og også større stolthed indeni kollektionen skyder dem ned, ud over at lige nu er der den ligger. Nogle gange kan en støttende ven vil helt sikkert vælge på plads tænkning udover at kæmpe korrekt til gruppen. Men i tilfælde af en så god kommunikator påtager sig ikke særlig udfordring, det virkelig er afsluttet for.

meget gode nyhed er altid, at samtalen foruden tale strategier kan beherskes sammen med forbedret ved hjælp af bare om nogen. Som at have hver anden disciplin, er der faktisk simpelt, viste metoder i tillæg til metoder, der kan få det til at mindre kompliceret til rådighed for dig at tale med ekspert og også svinge dine overbevisninger og alternativer for andre. Så hvis du planlægger at blive en succesfuld innovator eller endda en bidragyder på innovationsprocessen, så er du nødt til at starte udbening op på dine forbinder færdigheder.

Her er et par tricks til at gøre det nemmere at langt mere held tilbyde din op kommende fremragende idé

1.. Forstå, hvad youre forsøger for at opnå - Før alle åbne op for et menneskes mund, forestille bare sommer øjeblikke om, hvad du gerne vil have din nuværende tekst til virkelig udrette. Er enhver, der forsøger at påvirke nogen, da din strategi kunne være det bedste, der er eller let sikkert en af ​​en række fortjener endnu mere hensyn? Er du forsøger at opnå den endelige godkendelse til dem strategi eller endda bare producere en chance for at præsentere det op på denne hakkeorden? Er dem strategi grundigt troede gennem og / eller en tidlig begreb? Sådanne spørgsmål vil præsentere en stor indflydelse, hvad en person point, og hvordan du siger det. Så tag et øjeblik, og også to tænke over, hvad du gerne vil nå før til at tale, og du skal have en meget væsentlig bedre chance involverer plukke de bedste ord, som vil hjælpe dig med at opnå en persons mål.

2. Kend Hvem Youre Tale Til - One tilsluttet med dine vigtigste åbenbaringer en masse mænd og kvinder medtages, når raffinering deres egen kommunikation og også vise evne er det faktum, at deres målgruppe almindeligvis ikke rigtig signifikant om, hvad de gerne vil sige. I de fleste af ærlige, vil de særlige mennesker, du befinder dit eget udelukkende at elske en meget vigtig faktor nyheder indenfor vedrørende dem. For at tilskynde en person til at erhverve dem ide, er du nødt til at erkende, før tid, hvad der præcist én anden individer planen er, hvad deres helt egne mål at udvikle den faktiske tildelt situationen, hvorefter du kan forme en persons meddelelse fra den mest effektive fremgangsmåde sandsynligvis der vil tillade for dem alle at vide, at du simpelthen forstår, forståelse, at dem idé vil hjælpe dem med at udføre deres mål. Kan din egen idé gøre disse personer (eller hans eller hendes team) ser godt? Må det slutte inde i en ekstra eller ros ud af bedre ups? Er ideen derfor farligt fabrikat kunne være fokuseret på at tilskynde det? Huske på denne form for nummer 1 hemmelighed af stor kommunikatorer - forstå dine egne besøgende godt, plus at forklare, hvad de er nødt til at høre. Det er overbevisende kommunikation.

3.. Forstå, hvad du vil være at gå for at være i stand til at sige - Vises indlysende, ikke? Men hvad mange øjeblikke til at få udsat en persons mund område ud over at forekomme, til den erkendelse, næsten øjeblikkeligt, at en person kun sagde netop den forkerte faktor på bare et andet tidspunkt? Hvis nogen har overvejet et par gange til at betale opmærksom på den første af et par trin, denne tredje fase bliver til betydeligt lettere. Hvad nødt til at sige for dig at denne person, så de kan få dem alle til at hjælpe opføre den måde, som du søger disse til, rette nu? Thats hvad du har brug for at udtrykke under netop dette øjeblik.

4.. Forstå, hvordan du normalt vil være i stand til at sige det - Som ordet siger, kan du snuppe yderligere jigs med honies end du måske have eddike. Det er sagt, du kommer til at udslette en hel masse ekstra hjælp af en fluesmækker. Too ydmyg og også for fed en god tilgang vil absolut ikke have den ønskede effekt, når indføre en forhåndsvisning med hensyn til godkendelse. Hvordan du tilbyder dine principper kommer til at være lige så vigtig, fordi de artikler selv. Overvej den faktiske situation. Er de særlige følelser positive sammen med genial eller anspændte plus konfronterende? Er aspekter opholder nægtede hurtigere i forhold til de kan verbalized, samt er absolut nogen at få alt for sympatisk og ikke for alvor at tilbyde noget ægte, kritisk evaluering? Er du til en lille frist samt kender du til kontinuerligt i verden? Få en fornemmelse af, hvad der foregår, fra det område, før du begynder din nuværende banen. Gør positivt din type plus tankegang er generelt sikret, desto mindre hensigtsmæssigt.

Er dem virkelig doable give til at hjælpe udføre disse handlinger i centrum for enhver brainstorm, eller endda en præsentation? Selvfølgelig. Dygtige kommunikatører og oplægsholdere forpligter det hver dag. Det dybest set tager en lille smule af årvågenhed, tænkte foruden praksis. Dont vente indtil til sidst en persons job afhænger af det. Begynde at gennemføre disse slags fire enkle samtale ideer ordentlig væk. I næsten ingen tid, du skal være parat til at overveje disse ting i blot et eller to sekunder.

Mange mennesker antager, som er sikret, overbevisende kommunikator er afgjort noget youre simpelthen født med. Intet kunne være længere fra din sandhed. Kommunikationen kan være en færdighed. Lære det, perfekt det, forvandles til en mere værdifuld del af den innovation periode - sammen med begynde at se meget mere af de forslag udvikle sig en slags virkelighed .



Ken Lynge Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.