fredag den 30. august 2013

Deal Breakers beregnet til Case Interview interviewere - Karriere

p Der er normalt arbejder breakers i flere steder med livstid - enterprise gode tilbud , relationer , også daglige omgang næsten alle har hans eller hendes " deal breakers ", samt punkter , hvad er det bedste , de kan ikke bøjes . Interviewere i case interviews med hensyn til specialiserede virksomheder har disse tilbud du breakers generelt indstillet til at få disse mennesker på grund af den nuværende administration på virksomheden , om hvilke vil de være tilbøjelige til at ikke bøje , hvis en jobsøgende udstiller dem. Det er normalt utroligt vigtigt at forhindre disse tilbyder breakers når det er muligt , selv mens du er ude af stand til at forstå, at dem vil helt sikkert ske , at virksomheder , der normalt bevarer de fleste af disse som det primære mål er virkelig en klog beslutning.

Negative munden tidligere arbejdsgivere

No meget sandsynligt arbejdsgiver gerne vil rejse ind i en besættelse interview kun at tage til efterretning på folk grimt såvel som at sætte sænke dine egne tidligere arbejdsgivere med nogen form for måde , men specifikt med en stærk for meget måde . Det er på besøg udelukkende føre disse mennesker for dig at tænke over , hvad du vil staten med hensyn til disse personer , hvis / når du tilfældigvis ikke udfører anse dem . Skulle du spørgsmålstegn et dilemma at have, at du bare kan svare igen ved hjælp af en negativ kommentar , blot, at du vælger at havde en slags varians indtryk , eller måske uenige , ved siden af ​​før arbejdsgiveren. Tendens til ikke at vil gå i detaljer , er med angivelse af virkelig ubehagelige fat på nogle slags spørgsmål, når der kræves for at standse det.

Meget dårlig kommunikation Ekspertise

Kommunikation hævder at være et vigtigt aspekt , når du bruger konsulentbranchen . Du bliver nødt til at tale med overordnede, kolleger, kunder og også mail dommerfuldmægtige gentagne gange, så de kan foretage din nuværende karriere på toppen af ​​en mands evner . Demonstration af en blomstrende tabet af de fleste af disse kommunikations kompetencer ind i en instans interview interview panelmedlem tilsyneladende dit tilbud breaker for mange af os hvert selskab ved hjælp af at du vælger at kunne få mest ud af , simpelthen fordi uden kapacitet til at producere hurtig ekspertrapport plus intervieweren under angst er det doable for at næppe muligvis være ansvarlige har købere til at udføre præcis det samme . Meget dårlig samtale kapaciteter i dette tilfælde helt sikkert er en main option breaker , at der er helt sikkert ingen returneres tilbage .

Overdreven Undskyldninger

Akin at kunne dårlige putter forudgående arbejdsgivere ville være forbløffende hyppige potentiale appliers at gøre brug af ekstreme undskyldninger for at teste for at skabe automatisk opslag større , især i ægte tilfælde selve interviewet . Dette er virkelig skuffende, da formålet med din respektive respekteret operere i tilfælde af, at interviewet er generelt at vise , om man gør , og også er frataget den ekspertise nødvendig for enhver proces, ved hjælp af dette organ . Alle har deres egne off -dage , naturligvis , ikke desto mindre needling dette ved hjælp af usædvanligt høje undskyldninger om, hvordan netop du kunne fuldføre langt bedre , vil udfordringen være unødigt hårdt, at intervieweren endte med at være uhøflig , og så videre vil simpelthen ofte være afskrækkende mod jobbet intervieweren uden territorium nogen denne besættelse tilbud.

Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.