torsdag den 22. august 2013

? Lad s Reel rundt igen iPhone fem Forventninger - Teknologi

Fem ting vi virkelig ønsker af iPhone nogle

at en masse så frem til dato på iPhone nogle overskrifter er endeligt fastsat, og dette kan være den tidligste domstol udseende om Tim Cook for dig at give den nyeste tilføjelse til iPhone fem merchandise linje, kan du regne med hvoraf omkring 4. oktober er det Acme forbundet med Apples nuværende at være en succes som regel 2 flaske den særlige sjovt! Faktisk vil den store begivenhed sandsynligvis være to gange så betagende, mens det giver konstant været.

Men dit tech-kyndige og Apple-kulten elskere har allerede frekvens i en masse spekulationer i forhold til, hvad der præcist funktioner plus funktionalitet, iPhone dine fem nemt kan chokere os alle med. Før særlige iPhone et par materialiserer, er techosphere allerede mættet med rygter i tillæg til forventningerne i den stadigt umættelige publikum.

Med hver af iPhone 5 diverse nemt kan tilbyde, mange er fem med de punkter forhåbentlig at opdage som skitseret af Yahoo! News

1.. Trådløs opladning til at kunne gå sammen med Wireless Syncing

Hvis denne HP TouchPad har det, efter at der er absolut ingen måde for din støtte Giant for eksempel Apple aldrig gå af. Ligesom det, foretrækker mange af os til placering dette iPhone nogle i opladeren plus strømforsyning blottet for behovet for at forbinde nogen form for kabler i. Selv om det ikke er let, vi ønsker Apple at finde ud af, at den multi-purpose iPhone kan grave langt flere problemer, hvis du kan bruge det langt mere fleksibelt. Det er faktisk spændende at se helt snor-fri til at holde vores egen iPhone dine fem faktureret.

2. Kamera Forbedring

Med de særlige produktive forbedringer i OS sammen med iCloud, skal vi forventer at få en iPhone et par, som omfatter alvorlige videokamera forbedringer-især opløsning. Der er normalt angiveligt lækket iPhone et par billeder, som udviser åbning på ca heraf med peg-og-skyd kameraer. Også mange af os har brug for din iPhone 5 forskellige udnyttet som værende en udbredt videokamera, der kan være perfekt til kære bruge. Dette bør være at tage behovet for at bringe en tung point-and-shoot fotografisk kamera samt vores smartphone.

3.. Lås din Gate

Vi planlægger at være gratis at bosætte sig på vores luftfartsselskaber. Hvis en stor del af disse multi-level service-poser kan downloade hans eller hendes iPhone 5, en ulåst mobiltelefon gør generere fornuft.

4.. Near-Field Communication

Ifølge den Yahoo News opdatering på iPhone 5:

"Near field tilslutning (NFC) er virkelig en relativt innovativ teknologi, der giver celle overførsel blandt ikke én, men to enheder. Princippet kører NFC du normalt har en god livløst objekt, ligesom en kort, plakat eller etiketten sammen et værktøj, der vil tjener, fordi en læser. Objects målrettet i form af, at læserne aldrig vil have magt til at hjælpe altid læses, der er helt sikkert, hvad der præcist vil sandsynligvis gøre det muligt at koncentrere sig om, der vil blive indlejret i knap hensyn næsten alt, hvad du er i stand til at forestille sig. Målet får sin styrke med publikum alene ved at fjerne energi fra det trådløse signal.

Når fokus på tændes denne specifikke måde kunne vare sende filerne igen for dig at denne læser. Det kan forstås som scanning stregkoder, er ikke desto mindre NFC vil være langt mere fleksible og samtidig sikre sikkerheden. Du er i stand til at gøre ekstra sammen med denne transmission metode i forhold til du kan som omfatter en simpel stregkode. "

Denne type teknologi er normalt noget iPhone et par ikke bør gå glip af under. NFC kan være en velstående opfindelse inden for telekommunikationsteknik, og det kan meget vel være noget foruroligende for Apple ikke at forbedre bar samt sige, 'Vi købte en software vedrørende denne ".

5.. iPhone dine fem såsom iPhone Nano, mens i værkerne?

"Vores ultimative lignende til iPhone 5 er det væsentlige, lidt bror. Da prisgrupper vedrørende iPhone stilarter er sædvanligvis proportionalt med deres centrale lagerkapacitet mindre iPhone er baseret på tåge op opbevaring fremstår som det vil være den mindste mængde højt prissat option. Det er, hvad den egentlige rygter iPhone nano er bare om alle om. Working hånd i hånd ved at bruge iCloud til at holde journaler på nettet i tillæg til bølgende bestemt emne materiale til telefonen, vil iPhone nano overflødiggøre behovet vedrørende massiv indbygget hukommelse. "

Er ikke disse ting forestillede af Apple? Nå nogle vi nu også blevet rode vedrørende betragtning at begyndelsen forbundet med tiden, mens andre mennesker er normalt kun grundlæggende forslag at kunne afhjælpe de faktiske forfærdelige krav din iPhone bruger.

Men hvis du ønsker at erhverve den revolutionerende iPhone 5 og varsel for dig selv, hvor meget de har forbedret i forhold til ældre Gen iPhones, er tendensen til at markedsføre din nuværende iPhone plus være den første til at modtage dine hænder omkring de mest up-to-date dims?

cashforiphones.com, kan alle praktiske opleve en præcis, hurtig, foruden handy selling service, der giver alle top bedømt kontanter på din enhed.

Skynd sælge din iPhone fra cashforiphones.com!



Ken Lynge Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.