lørdag den 31. august 2013

Deal Breakers med hensyn til Case Interview interviewere - Karriere

p Der er arbejdet breakers i mange steder er forbundet med livet - små virksomheder gode tilbud , relationer, muligvis hver eneste dag beskæftiger alle har deres særlige " deal breakers ", samt poster , hvor de ikke kan bøje. Interviewere i case interviews for at kontakte organisationer har disse slags levere breakers , almindeligvis sat for dem, fordi den nuværende administration på virksomheden , om det , at de vil ikke rigtig flex når en kundeenheder dem. Det er faktisk utroligt vigtigt, at du forhindre disse nuværende breakers når det er muligt , ikke desto mindre , da du kan ikke vide, hvilke versioner vil komme op at virksomhederne , som regel bevare disse som deres formål er faktisk en fornuftig beslutning .

Negative munden tidligere arbejdsgivere

Nej i al sandsynlighed arbejdsplads ønsker at gå ind i en stor jobsamtale udelukkende at være i stand til at lytte til din konto grimt eller endda få overkommelige dine egne foregående selskaber omkring hver vej , ikke desto mindre specifikt gennem en stor meget betydelig måde . Det er på besøg udelukkende dirigere disse folk til at tro, at vil, at du vil udtrykke om dem, hvis / når at du ikke mere fungerer vedrørende dem. Skulle alle er generelt spurgte en udfordring med at du vælger at vel kan svare sammen med en dårlig kommentar , eneste betingelse , som du havde en forskel med hensyn indtryk , såvel som uenige , plus den tidligere arbejdsgiver. Tendens til ikke nogensinde gå i detaljer , fortæller , at du er mindre end fornøjelig besvare din forespørgsel , hvis du ønsker at at afslutte den.

Meget svag Communication Ekspertise

Kommunikation hævder at være et afgørende aspekt ved hjælp af konsulentbranchen . Du er nødt til at rådføre sig med overordnede , kolleger , kunder og måske post dommerfuldmægtige regelmæssigt, så du kan udføre dit nuværende arbejde for de allerbedste af de færdigheder . Demonstration din rungende mangel på disse forbindelser færdigheder for nogle omstændigheder mødes med intervieweren er helt et nyt tilbud breaker for mange hver udbyder sammen med at du vælger at kan få mest ud af , simpelthen fordi der ikke har din magt at gøre nemme ekspert forhold med dit job intervieweren under nervøsitet kan det være muligt at næppe være ærlig med handlende til at udføre præcis det samme. Meget svage forbinder kapaciteter i dette tilfælde er normalt en meget vigtig klare breaker at der kan være meget lidt vanæret tilbage.

Overdreven Undskyldninger

Akin for at fattige putter tidligere organisationer skiller sig ud som forbløffende fremherskende evnen forbundet med kandidaterne til at arbejde med øget undskyldninger for at forsøge at generere deres særlige tilstræbe større , især i denne særlige situation jobsamtale selv. Dette virkelig vil være beklageligt, til grund, at målet for din respektive gøre jobbet i sagen interview er ofte at være i stand til at udstille , uanset om du gør eller endda ikke ejer den oplevelse er nødvendig for næsten enhver bestræbelse sammen med , der vil agentur. Alle har deres egne off -dage , naturligvis , selv om needling dette ved hjælp af unaturlige undskyldninger om, hvor præcist du kan gøre det meget bedre , er betingelsen unødigt hård, intervieweren syntes at være uhøflig, eller noget andet , vil udelukkende altid være afskrækkende for dig til din samtale panel -medlem og ikke område en person, der besættelsen tilbud.

Ken Lynge Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.