torsdag den 22. august 2013

Tryk på en øjeblikkelig alter iPhone! Apple skræl 520 evaluering! - Teknologi - Mobiltelefoner

Tryk på en øjeblikkelig alter iPhone! Apple fjerner 520 evaluering!

Apple iPhone 4 du overhovedet kan bryde fri medierne denne ophidset, selv såvel som denne form for nyheder, der er en alvorlig nyhed er, at du kunne nævne, at iPod Touch! Nogle mennesker hævder, hvordan iPod Touch er der ikke ethvert organ forbinder modul, kendt som sms er et eventyr. Men sidst stammer fra en knowhow virksomheden udviklet en merchandise kaldet Apple Peel 520, det kunne uden besvær udvikle sig til iPod Touch iPhone. Gennem at din iPod Touch kan desuden mailtekster for dig at ringe.

ZTE har fordel af den samme frakke, som normalt gør det muligt for iPod Touch via celle internetadgang, den særlige princip er faktisk svarer til en form for WiFi bund trail station tilbage hængning. Æblet krop 520, og det er også forskellige normalt æble selskab selskab indbygget samtale modul, kan folk nå de grundlæggende funktioner med bærbare telefoner. Andre afledte teknologisk innovation vist, hvordan GPRS Internet få adgang til æblet virksomheden efterfølgende variationer vil sandsynligvis blive opgraderet gennem software-pakke til at hjælpe med at opnå.

tredje faktiske benchmark pris: 388

Indført i din afledte teknologi, æble selskab selskab skræl 520 detaljeret til salg inde i siden af ​​fremtiden, at få din officielle oplysninger prisskilt placeres med 388 yuan, kan forbrugerne handle gennem Taobao godkendte myndigheder eller hvor de bestilte det faktiske produkt. Sale, vil denne brugere gerne et års garanti.

fjerde dit design

520 æble produktion sammen med fluffy materiale, kan de særlige faktorer, tilbage til indersiden depression indarbejdes i hele iPod Touch. Apple er afgjort forud for elektriske batteri-området 520, vil dette være den chip bord, æble fra det vigtigste transmission modul her, SIM cartomancy position i det der er tilbage. Antenne skal findes omkring den nederste perfekte næste hjørne (ved særlige autentiske iPod Touch hovedtelefonstik).

Vi har lige om alle er klar over, at flere år med blide materialer vil være ekstra uudholdelig, hørte jeg bare for denne afledte teknologi, oplyst, hvilke i at forfølge udgaver om æble selskab vil sandsynligvis frigive en mere smuk sammen med fornuftige hårdt dækker versionen. Apple Peel 520 leveres med en 800 mA, mens din ultra-tynde batteri, batteri udfylde overraskelse umiddelbart efter æble selskab vil se PCB tragt indikerer anerkendelse system, særlige batteri link er vellykket. p Det vil være værdig til at bemærke, iPod Touch alvorligt er ikke den bestemt håndsæt, med henblik på at realisere telefonopkald funktion, Apple Peel 520 ved den særlige top med tilføjelse af et stykke af små højttalere, på trods af at enhver tid sættes i iPod Touch, skal undertrykkes, selvom ikke påvirker omfanget.

520 æble selskab beregnet af planen for den vare eller tjenesteydelse, at bygherren kan være kompenserende masser af indsatsen, således vi dog har set din eksklusive beta er egentlig ikke perfekt, desuden meget bevæget, en 8GB variation i iPod Touch tre på vegne af denne salgspris er normalt kun 1.350 yuan, så ved hjælp af en æble kan, når iPhone 3GS, som tariffen for iPhone 3GS 4K øjeblikket fortsætter med at dvælende, er denne store forskel utroligt attraktive.

æble stilk 520 fra / æble-peel520-ipodturns-til-iphone-p-905.html

Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.