tirsdag den 20. august 2013

Internet en mellemlang eller en ny besked

stat Net

En midtvejsrapport om Future med internettet

Hvem er generelt denne deltagere præcis som udgør din Internet?

Brugere - forbundet med nettet samt interagere med ideen

markedsføringsmateriale rynker og talende maskiner

formidlere (f.eks dette fabrikanter i forbindelse med on-line information eller måske tilgængelighed udbydere).

Hardware brands

Software forfattere samt leverandører (browsere, web site udviklingsværktøjer, særlige applikationer, kloge agenter, SERPs samt andre).

"Hitchhikers" (søgemaskiner, smarte agenter, Artificial Intelligence - AI - udstyr og mere)

Indholdsproducenterne sammen med udbydere

leverandører vedrørende økonomisk midlerne (i øjeblikket - virksomhedernes foruden institutionelle penge støt bliver byttet ud med markedsføring og reklame penge)

skæbne hver især værd at nævne dele - hver for sig og i solidaritet - vil bestemme held på internettet.

Den første aktion af internettet historie endte med at blive helt outclassed via computer troldmænd. Således enhver indsats under prognoser sin fremtid arbejdede for det meste som består af apparatet udover program komponenter.

medieeksperter, sociologer, psykologer, der sælger agenter var blevet tilsidesat af den kollektive indsats for at finde ud på længere sigt ansigt på internettet. p Som betydeligt, når indhold materiale er faktisk bekymret, kan denne Internet ikke være på nuværende defineres være et medium. Det vil ikke fungere, da en - det er snarere en utrolig uorganiseret bibliotek, hovedsagelig indarbejde at skrifter af ikke-fornemme megalomaniacs. Det kunne være indbegrebet narcissistisk oplevelse. Den insisterende adgang hensyn til at skabe butikker og indholdssammenstillere vil skifte denne deprimerende landskab, selv om.

Ever overvejer den nye teknologi er forbundet med tv-apparat på dette tidspunkt var der ikke alt, når indlægget med at være et medium som internettet.

Tre analogier forår, der vil fantasi mens overvejer den faktiske internettet hele deres eksisterende stat:

kaotisk lager

en nerve organer multilevel eller sidstnævnte dag komparative forbundet med tidligere virksomheder (telegraf, telefoni, jernbaner)

Et helt nyt kontinent

Disse metaforer vise sig at være meget gavnligt (endda business-wise). De tillader enkeltpersoner at oplyse de økonomiske muligheder indlejret fra internettet.

Alligevel at de undlader at hjælpe enkeltpersoner med at forudsige deres fremtid inde i det ændring til et medium.

Hvordan en stærk ny teknologi viser sig at være en slags medie? Hvad sker der med ideen, mens det betyder vokse til at være en? Hvad vil være skinny mærke fjerner første opererer på opfindelsen fra det forbedre rette nye medie? I alternative ord: Hvornår kan sikkert mange af os viderebringe til at nogle vil engineering fremskridt købte fødsel til din frisk medium?

Dette arbejde derudover muligheder sammen med, at fotografiet på internettet, når omdannet til et medium.

Internettet giver stort set de mest forskellige evner, mens i oplysningerne om medier.

Det besidder ikke nogen kerne rammer eller måske organisation. Det vil være elektronik plus anvendelse uafhængig. Det (næsten) ikke kan blive ramt af love eller regulering. Overvej dette eksempel på at redde lyd fra nettet - kunne det være ensbetydende, der vil en god handling til registrering af melodier (en overtrædelse af ophavsret)? Dette har tilfældigvis at være, at bundlinjen tilhører den relevante kamp mellem Diamond Multimedia (leverandørerne i Rio MP3-enhed), MP3.com foruden Napster og også pladeindustrien hele Amerika.

Internettets dataoverførsel kanaler er ikke lineær - det er tilfældigt. De fleste forbundet med sin "broadcast" kan ikke "modtaget" på alle. Den tillader din smalleste involverer narrowcasting ved udnyttelsen af ​​e-mail udstationering lister, samtalegrupper, message boards, eksklusive æteren stationer samt chats. Og det er ikke desto mindre et mindre afsnit af en slående bibliotek mærkværdigheder. Disse idiosynkrasier vil forme at naturen med internettet til at være et medie. Dyrkning uden underlige rødder - det virkelig er forpligtet til at levere mærkelige bær til at være et medie.

Så bare hvad der præcist arbejde derhjemme muligheder bør at Internet repræsentere?

Jeg tror, ​​at disse bliver forbundet med to brede kategorier:

Software plus apparat knyttet til din Internet fremtid for en metode

Content skabelse, tilsyn plus licens

Kort over Terra Internetica

Brugere

Hvor mange internet kunder vil være der? Hvordan en stor mængde af få adgang til din Web (World Wide Web - WWW) sammen med ansætte det? Der er generelt meget små klare statistikker. De nøjagtigt, hvem der vel at give svarene (herunder at ISOC - det faktiske Internet Society) - stole på ekstremt ufuldstændige foruden tendentiøse ressourcer. Andre bare bluff.

Alligevel, hver person synes at hjælpe samtykke dette er der i det mindste 100 zillion energiske mål inde Nordamerika (Nielsen sammen med Erhvervs-Net rapporter).

overskuelig fremtid er uundgåeligt en masse mere vag i forhold til din nuværende. Autoritative konsulentvirksomheder beregne 66 millioner energiske mennesker inde ti år. IBM forudser 700 tusind brugere. MCI er langt mere lille sammen med tre millioner. Ved afslutningen er forbundet med 1999 i øjeblikket er der var 130 registreret tusind (men ikke nødvendigvis aktive) brugere.

Internettet - en stor Elitist sammen med chauvinistisk Medium

gennemsnitlige slutbruger om internettet er absolut ungdommeligt (30), med en akademikere baggrund og store indtægter. Den del involverer denne kvalificerede sammen med den vel-to-do en af ​​mange kunder i nettet er tre øjeblikke som høj, når deres andel inde befolkningen. Dette vil være hurtigt skiftende kun primært fordi deres egne børn vil blive tilslutning til disse personer (6000 milliarder tidligere har har adgang til selve internettet, når de kommer hjem involverer 1996 - ud over at have fået følgeskab af endnu en 24 millioner af stoppet af dette årti). Dette kunne ændre blot som et resultat af præsidentvalget bestræbelser på at hjælpe conduit din "digitale kløft" (fra Al Gores fra USA for dig at Mahatir Mohammed i Malaysia), firma rundhåndethed samt den institutionelle forvaltning (fx Open Society i Østeuropa, Microsoft i særdeleshed USA). Disse bestræbelser vil distribuere fordelene ved denne almægtig værktøj på listen over en mindre mængde privilegerede. Lidt under 50% af deres slutbrugere er som regel mænd, men de er ansvarlige for 60% tilhører tidsfordriv fra nettet salg (målt ved trafik).

Kvinder lyd for at reducere sig selv for dig at elektronisk post (e-mail) og også til digital gennemsyn af varer og tjenester, ikke desto mindre følgende ændrer sig hurtigt. Mænd har en præference for information, også på grund af kald krav samt simpelthen fordi ekspertise er normalt magt.

fleste af de kunder tendens til at være tilhører "opleveren" sort. De er chefer for social justere og innovative. Denne særlige hunderace lever universiteter, trendy kvarterer og funky kald. Dette kan være grunden til mange anser i tilfælde internettet er ikke blot endnu modefænomen, selv hvis en god meget modstandsdygtige og tilbyder én.

fleste forbrugere har bopæl optagelse på dette Internettet - endnu, mange mennesker stadig vælger at få adgang til denne fra arbejde, fra hans eller hendes arbejdsgivers regning, selv om den følgende præference vil være lidt af en såvel som at blive udhulet. De fleste kunder er derfor udbyttende i naturen. Alligevel må vi ikke glemme, at lige nu er der som regel 37 millioner kære i forbindelse med selvstændige og dette også oftentimes fordrejer denne rekord grafik noget.

Internettet - En vestlig Phenomenon

Ikke Afrika, ikke asiatiske (med den særlige undtagelse for Israel ud over Japan), muligvis ikke russisk, og heller ikke en tredje verden fænomen. Det hører holdent mod de rige, mæt verden. Det er en nydelse af mennesker med alt samt i hvis største problem er deres mulighed for hver nat underholdning. Mellem 50-60% af alle internetbrugere kunder har USA, 5-10% inde Canada. Internettet kan være at fange på i Europa (primært rundt i Tyskland foruden omkring Skandinavien), og i det er celle-tilstand (i-mode) inden Japan. Internettet mangler for det franske Minitel, fordi sidstnævnte giver meget mere i området relevante emne materiale samt fordi hensyn høje omkostninger til salg og marketing kommunikation og hardware.

Communications

fleste bærbare eller stationære computer ejere dog i besiddelse af et 28.800 bps modem. Det er ligesom cruising en cykel for en tysk Autobahn. Den 56.600 bps er faktisk langsomt, men sikkert at bytte det er ikke så hurtig forgænger (48% af edb-systemer med modem) - ikke desto mindre måske det virkelig er næppe tilstrækkeligt. At begynde at nyde uddannelse video sammen med lydspor (især denne tidligere) - dataoverførsel skal være 50 gange hurtigere.

Halvdelen de faktiske familier, mens i USA omfatter ikke mindre end 2 telefoner, og en af ​​dem er normalt specialiseret i filer kontrol (fax samt fax-modemer).

ISDN kan udgøre dit midtvejsevaluering løsning. Disse data skift netværk er ganske nemt plus adresser 70% på det område er forbundet med, at USA. Det er normalt vokser simpelthen ved 100% på årsbasis sammen med deres indtægter toppet 10 milliarder USD i 1995/6.

Desværre, det er meget tydeligt, at vil ISDN er egentlig ikke svaret. Det er bestemt også langsom, også brugeren uvenlige, har skødesløse software sammen med andre systemtyper, den har brug for unikke hardware. Der kan ikke være nogen mening i at engagere sig momentane alternativer til den rette løsning er afgjort stirrende selve internettet fra ansigtet, mens det ikke er på alle håndhæves på grund af politiske omstændigheder.

Et kabelmodem er afgjort firs gange hurtigere i forhold til ISDN samt syvhundrede gange hurtigere end en 14.400 bps modem. Men det lader du har problemer med at rumme en tovejs dataoverførsel. Der kan brug for at komme i kontakt den faktiske fiberoptiske faciliteter, som vil karakteriserer kabel virksomheder på forældede kontorassistent coaxial infrastruktur, som normalt kendetegner telefoni. Kabel-brugere ansætte specielt personlig LAN (Ethernet) sammen med de komponenter, er dyre (selvom produkterne salgspriser normalt forventes at falde som efterspørgsel fra kunder øges). Kabel-selskaber nemt ikke bruge penge på at udvikle denne teknologi. De regularions (før på 1996 Communications Act) forbød disse personer til at forsøge at gøre noget, som ikke var ét middel overførsel er forbundet med video via kabler. Nu, med den langt mere liberale regulative miljø, er det et simpelt spørgsmål om tid, før til sidst din teknologi er normalt findes.

Faktisk mange kunder enkelt ud frygtelige køber relationer, fordi deres største problem overvejer kabel-udbydere - som et alternativ til teknologi.

Eksperimenter udført under kabel-tv modemer endte i dit fordobling med udnyttelse tidsrum (fra en normal fireogtyve at hjælpe 47 arbejdstimer per 30 dage per bruger), som er witout tvivl på grund af den faktiske forbedret hastighed. Dette kommer næsten en ny personlig revolution inden for den tildeling vedrørende fritid tid. Numerisk talende: 7 millioner kære fra USA måles normalt ved hjælp af en to-vejs-filer kopieres dirigent modemer. Dette er ofte en lille sort i virkeligheden er det en person har gætte i tilfælde af at dem, hvad folk mener om en kritisk masse. Salget er forbundet med denne form for modemer beløb, der vil 1300 USD årligt.

50% forbundet med de fleste af kabelforbindelsen abonnenter desuden har en pc med hjem. For mig ser det ud til, at fusionere med de to know-how kan være uundgåelig.

Øvrige design alternativer - f.eks DSL, ADSL, samt hårdere garanterer satellit internetforbindelse - er ved at blive designet og også implementeret, selv om lidt efter lidt, og også ineffektivt. Dækningen er absolut uregelmæssig plus ærgerlige venter cykler er beregnet i måneder.

Hardware foruden Software

fleste Internet kunder (82%) søger rådgive fra Windows kørende system. Ca. 11% personligt din Macintosh (langt mere robust grafisk og mere brugervenlig). Kun 7% altid arbejde på UNIX-baserede programmer (som historisk set far denne Internet) - alle denne sort er faktisk hurtigt faldende. En robust aktør kunne være gratis source Linux operativsystem.

Stort set de fleste slutbrugere bølger via en perusing software. Et hurtigt svindende mindretal (26%) anvender Netscape løsninger (primært Navigator og Communicator), og denne større del arbejde med Microsofts Explorer (mere i forhold til 60% tilhører markedet). Browsere kan være uden omkostninger løsninger, der gør det muligt at blive hentet på internettet. Så sent siden 1997, blev idéen prognose ved hjælp af store Internet rådgivning organisationer, som mobiltelefon indkomst vil top $ 4000 fra kalenderåret 2000. Sådanne fejldirigerede forudsigelser fejede den simple etos på internettet: fri produkter, gratis indhold, fri adgang.

Browsere har været i for en fremragende transformation. De fleste dem kan meget vel have 3-D, førende audio-, telefoni / voice / video klip email (v-mail), øjeblikkelig messaging, e-mail, sammen med video tutorial konference-funktioner integreret i samme browsersession. De resulterer i at være selvstændig tilpasse, intelligente, Internet-grænseflader. De vil huske den historiske fortid for udnyttelse plus slutbruger valg sammen med at tilpasse sig uafhængigt i overensstemmelse hermed. De vil tillade indhold specificitet: uidentificerbare smarte agenturer vil helt sikkert gennemsøge selve internettet, fremsætte henstillinger, sammenligne priser, bestille stykker og serviceydelser samt personliggøre emne på linje med selvjusterende individuelle profiler.

To vigtige design udviklinger skal overvejes:

PDA'er (Personal Digital Assistants) - den ultimative personlige (og kontor) kommunikatorer, hurtig til at bære, de leverer Internet (adgang) Overalt uafhængig af forhandlere og leverandører, og også forbundet med kropslig infrastruktur (i en flyvemaskine, inden for området , i en biograf).

Den anden tendens: håndholdte data sammen med trådløs e-mail, uanset om gennem personsøgere, mobiltelefon telefoner eller som følge af ekstra sofistikeret enhed og hybrider for eksempel smartphones. Geotech produkter er generelt et glimrende eksempel: e-mail, fax, telefon opkald sammen med at oprette forbindelse til internettet, og også til andre, domstol ud over virksomhedernes eller endda proprietære, mapper - mange givet fra samme gadget. Dette er legemliggørelsen med navnlig elektronisk, bogstaveligt fritstående, kontor. Bærbar behandling bør virkelig menes at være et element af denne "allestedsnærværende og også pervasive computing" bølgen.

Vi har ikke nogen teknik justering - eller intelligent spekulere - det særlige en del af den faktiske celle Internet inden for den samlede lange løb Internet nuværende marked ikke desto mindre det kan meget vel opvejer den "faste" del. Trådløse world-wide-web masker godt med den retning, der involverer pervasive behandling og også smart bolig sammen med kontoret. Husholdningernes gadgets herunder mikrobølgeovne, køleskabe et cetera vil formentlig forbinde med nettet via en den nu nødvendigt trådløse program til frasortering data erhverve information, bestille varer sammen med tjenester, artiklen deres situation og også udføre væsentlige vedligeholdelse funktioner. Placering unikke tjenester (navigation, køb anbefalinger, særlige rabatter, muligheder og salg, katastrofer tjenester) afhænger af, at den teknologiske sammenløb mellem GPS (stallite-baserede geolocation teknologi) og instant internettet.

Leverandører samt Formidlere

"Parasit" mellemled besætte hver enkelt fase i Internettets fødekæden.

Adgang til din Internet fortsætter med at indrettet igennem "dumme rør" - det Internet Service Providers (ISP)

Indholdet forbliver at være din opretholde hensyn underlagt materialeleverandører og så videre.

Nogle af formidlere vil være bundet som gradvist vil falme eller at stille op med fremragende sænkning med deres fremme af dette marked. Selv "walled gardens" med emnet materiale (såsom at se, at AOL) generelt under risiko.

Ved hjælp af sammenligning, måske i dag, internetudbydere har tre instanser så meget medlemmer (på verdensplan) som AOL. Ganske vist dette på en skadelig måde har en effekt på kvaliteten af ​​Internettet - de faciliteter vedligeholdes ved telefonen udbydere er faktisk langsomt og ofte bukker for dig at flaskehalse. Den utvetydige mål er forbundet med dine telefoni giganter for at være store aktører i hele din Internet markedsplads brug for at blive betragtet ind på kontoen. Telefonen organisationer vil således spille en twin rolle: de kan levere brug af deres faciliteter til deres konkurrence (undertiden inden for en ægte, eller måske præcis monopol) - og så de vil tackle deres kunder. Den nøjagtige kan forklares vedrørende wire selskaber. Styring af tredje mile i brugerens bolig kan være den næste store virksomhed som din Internet. Virksomheder for eksempel AOL tendens til at blive stillet ringere ved disse typer af tendenser. Det er afgørende vedrørende AOL for at modtage lige adgang til dette kabel-tv-forretning 'anker sammen med infrastrukturen i tilfælde af det gerne for at overleve. Derfor er det fusion med Time Warner.

Nej spekulere, at masser af den internetudbydere domstol denne indtrængen på deres tørv fra mobiltelefonen, og også wire selskaber skal fortolkes som ovenfor konkurrence på markedet. Alligevel skal du ikke nødvendigvis glemme, at barriererne for at kunne indrejse er blevet forringet inden ISP marked. Det tager en lille udgift til at hjælpe vise sig at være en internetudbyder. 2 hundred modem (som kostede 200 USD hver) er masser af til at opfylde de faktiske ønsker forbundet med 2000 almindelige forbrugere, der krank ud indtjeningen involverer 500.000 USD om året til internetudbyderen. Routere tendens til at være hver så billigt i dag. Dette kan være en dejlig tilbagevenden til ISP hovedstad, uden tvivl.

Hitchhikers

Web boliger meget lig 100 milliarder sider. Søgemaskine applikationer udbredte for dig at finde forskellige fakta om dette imponerende, konstant prolifererende biblioteket. De kan udskiftes, inde omkring fremtiden, blot ved "Viden Structures" - gigantiske leksika, hvis tekstmæssige indhold vil helt sikkert bestå forslag (hyperlinks) til dig til andre, relevante, sites. Den langt potentiale kunne observere gennembrud af "Intelligent Archives", og også de "personlige Aviser" (læse videre mere vedrørende specifikke forklaringer). Nogle computer software bruger vil opsummere det indhold, vil folk katalogisere samt øjeblikkeligt forskning plus hyperlink tekster (virtuelle bibliografier). En normal bruger kan have en stor on-going interesse i 500 lokaliteter. Speciel software vil ofte være var forpligtet til at håndtere håndtag ebøger ("bogmærker", "favoritter") og ejendele ("Intelligent Addressbooks"). Fænomenet med hensyn søgemaskiner som Google fokuseret på søgning mange forsknings maskiner samtidigt kunne hæve ("Hyper-eller måske meta-motorer"). Meta-motorer vil gøre arbejdet med baggrunden sammen med download links og reklamer (sidstnævnte er afgørende for risikofrie personlige fascination forbundet med web-site-udviklere såvel som ejere). Statistisk software pakke, som sporer ("hvordan langvarig var netop, hvad gjort"), viser ("hvad gjorde de gør i stedet"), sammen med spørgsmål ("Hvor mange") perspektiver til web-sites er nogen. Nogle af disse jobansøgninger har fået back-office funktioner (regnskab, opfølgning, samlinger, selv tele-marketing). De næsten alle giver tidsperiode pister og flere mulighed for revision. p Dette er, men en lille fragment med hurtigt at opbygge net-scape: folk sammen med virksomheder, der skaber et væsen fra internettet dille snarere end over Internettet selv. Alle ved, at der findes flere penge i hele foredrag om, hvordan netop at hjælpe med at tjene penge om internettet - sammenlignet med indvendig Internettet selv. Denne ordsprog er stadig sandt på trods af den faktiske 32 millioner amerikanske penge i e-handel omkring 1998. Forretning for dig til forbruger (B2C) salg vokse en mindre mængde af kraftigt sammenlignet med Business til at hjælpe Business (B2B) indkomst, og derfor er tilbøjelige til at gennemgå endnu et slag, når du bruger fremkomsten hensyn Peer for dig at Peer (P2P) computernetværk . Sidstnævnte tillader pc'er til at hjælpe handling, fordi servere og dermed gøre det muligt for særlige bytte med personlige edb-registre asmong forbundne brugere (med såvel som uden en fundamental mappe).

Content Leverandører p Dette er en underklasse industri på internettet. De alle fjerne kontanter (selv e-handelsvirksomheder, der tilbyder grundlæggende, standardiserede ting - bøger, cd'er - når du bruger undtagelsen, indtil til sidst 11. september af websider, der er forbundet med turisme). Ingen velsigne dig disse til indhold materiale skabt med køb af en bred vifte af indsatsen plus en massiv mængde penge. En rigtig kvalitativ helt markedsføring tilladt hjemmeside udgifter ca 5.000.000 USD, tage ud stedet reparation og køber i tillæg til målrettede besøgende tjenester. Indholdstjenester er normalt konstant kritiseret i forbindelse med underskud på fantasi samt beregnet til et overskud af kreativitet. Mere endnu mere er faktisk anmodet om dem. De vil blive udnyttet gennem mellemmænd, blaffere samt andre parasitter. Dette vil være mange en stærk off-shoot på ethos hører til internettet, da en uden omkostninger indholdsområdet.

Mere sammenlignet med 100 millioner mennesker ofte post den faktiske web - men dette tal boder til at vokse (median forudsigelse: 3 hundrede millioner). Alligevel må forsikringspolice dækning Web benyttes af 35% forbundet med alle dem sammen med brugen af ​​Internettet - e-mail skal bruges ved blot at over 60%. E-mail vil være afgjort den særlige mest typiske udføre ("killer app"), og specialiserede formål (Eudora Internet Mail, Microsoft Exchange) - gratis eller endda reklame sponsoreret - fastholde elementet skal være tilgængeligt til enhver eller alle, og også brugervenligt.

fleste i brugernes vælger at logge på (gennemse, besøge websteder) hjemmesider uden rationale eller måske formålet med sind. Dette kan gøre det svært at bruge konventionelle reklame og marketing teknikker.

Hvad kan være det, der betyder med "målgrupper" eller "markedsandele" i denne sammenhæng? p Hvis dine surfer går til steder, der vil håndtere afvigende samleje, og også kernefysik inde nøjagtig session - hvad til at gøre forbundet med det?

retten og lovgivningsmæssige modreaktion resistent over for få sammen af ​​surfernes filer via Internet notering specialister sammen med internetsider - giver ført til stigende fordomme om formen er forbundet med Internet-brugere, deres særlige demografi, vaner, tilbøjeligheder og antipatier.

Folk som pretty handling knyttet til surfing. De planlægger at blive underholdt, og så de udvikler internettet som en velfungerende værktøj, primært inden for virksomheden af ​​disse arbejdsgiver, der normalt Foots selve regningen. Brugere sætter pris på cost-gratis downloads (primært software).

"Free" kan være en afgørende ord til internettet: de hjælpsomme at tilhøre den amerikanske regering, og også til masser af universiteterne. Brugere ligner oplysninger sammen med fokus på information og data med hensyn til helt nye produkter. Men de bare ikke elske at se på nettet - endnu. Kun 38% af de fleste brugere foretaget et køb for varigheden af ​​1998.

67% dem elsker virtuel sex. 50% tilhører websites kapitel 13 gik til tendens til at være pornosider (dette vil være ens på den tidlige kort tid fra Video Cassette Recorder - VCR). Folk dedikere en lignende tid til at være i stand til at se video kassettebånd eller tv, da de ganske enkelt gøre, som vil browsing på denne nettet. Internettet synes at kannibalisere fjernsyn.

Sex vil være med musik, sport, sundhed, tv, computere, biograf, politik, kæledyr og også madlavning sites. Folk er normalt tegnet kunne interaktive spil. Internettet vil straks sætte folk til at spille, når det ikke nødvendigvis hæmmet ved lovgivning. otte millioner USD i indsatser penge forventes at gå gennem det særlige net. Dette giver mening: intet slår din bærbare eller stationære computer til at levere hurtige (monetære foruden psykologiske) belønninger.

Commerce om online er normalt endnu en favorit. Internettet er virkelig en perfekt medium til salg i forbindelse med software og andre digitale løsninger (e-bøger). Udfordringen forbundet med filer sikkerhed er på sin tilgang til Optræder løses ved hjælp af SET (eller andre) kloden standard.

så tidligt som 1995 har din internet på over 100 personlige indkøb indkøbscentre besøgt af blot 2,5 zillion købere (og næsten helt sikkert det dobbelte af den foelgende sort med 1996).

skøn at få 1999, var blandt de 1-5000 USD online på udkig (plus 2 millioner USD ved hjælp af on-line-tips udbydere, såsom CompuServe og AOL) - viste sig at være sørgeligt unøjagtige. Den faktiske mængde hele 1998 endte med at blive 7 situationer, forudsigelse for at få 1999.

Det er normalt også almindeligt teoretiserede denne circa 20% på familiens budget vil smage internettet som e-penge samt dette beløb til at hjælpe 150.000 USD.

Internettet bliver en slags gigantiske inter-bank clearing metoden og forskelligartede ATM sortere depositum og også udgift produkter skal tilbydes gennem det. Dybest set, alt er svaret gennem den aktuelle Internet: forsøger at finde et job, for eksempel.

Alligevel vil denne Internet bestemt ikke ændre den menneskelige interaktion. Folk kunne meget vel have en præference for personlig bank, vindue søgning plus sociale viden i indkøbscentret for at kunne Internet bank og også e-handel, eller måske m-handel.

Nogle hjemmesider, der allerede sport aktivitet rubrikannoncer. Dette er en alvorlig er ikke en negativ strategi for at afholde udgifter, selvom de fleste rubrikannoncer er normalt uden omkostninger (det vil være markedsføring mange mennesker tiltrækker at tingene).

En anden udvikling udvikling er website-rating, og også kritik. Det vil sandsynligvis blive behandlet den måde, hvorpå dagens trykte udgaver er. Det vil have en begrænset indflydelse på de forbrugsmuligheder, der involverer nogle brugere. Browsere øjeblikket sport knapper mærket "Nyheder" i tillæg til "Hvad er hot". De fleste søgemaskiner kan varmt anbefale særskilte steder. Brugere har en tendens til at være forsigtige. Studier identificeret som ingen bruger, uanset præcis hvor tung omfatter stadighed re-besøgt mere end 2 hundrede sites, en lille nummer. De 10 mest begunstigede websider (Yahoo!, MSN, osv.), trukket over 50% af al internettrafik. Www anbefaling tjenester ofte producerer vilkårlige - til tider, forkerte - titler for hans eller hendes bruger. Der kan også være problemer med hensyn til komfort spørgsmål. Det backlah siden Amazons "læsernes cirkler" er helt sikkert et eksempel.

Web Kritikere, der arbejder i dag generelt er for at papir presse, vil offentliggøre deres eget merchandise på nettet og kan hyperlink at kunne klog program, der vil hyperlink anbefaler foruden at henvise. Nogle internet kloge hoveder skal indregnes sammen med præcise anvendelser - virkelig, kvalificerede programmer, der vil indarbejde deres viden plus oplevelse.

Money

Hvor vil, at kontanter var forpligtet til finansielt fleste af disse nyskabelser er tilgængelige fra?

Igen, vil du finde to skoler:

Man udtaler denne web sites vil blive finansieret ved hjælp af reklamer - samt, og så vil formentlig søgemaskiner som Yahoo, samt andre applikationer tilgås ved hjælp af brugerne.

Visse ASPs (Application Service Providers som ofte lejer væk have adgang til ansøgning computer software, som normalt er bosiddende med deres servere) vil overveje denne model.

Den anden udgave er mindre vanskelig, og også tilladelser til enhver udseende forbundet med ikke-kommercielt indhold. p Det foreslås at samle ubetydelige mængder (cent eller endda fraktioner forbundet med cent) fra alle slutbruger for hver tage et kig på ("mikro-betalinger") eller endog en anmodning gebyr. Disse akkumulerede øre eller registreringsafgifter vil helt sikkert give ejerne om ældre anlæg med henblik på at redesigne også for at holde disse personer foruden virkelig opfordre iværksættere til at bygge nye. Visse indhold materiale nyhedslæsere (især digitale kamera lærebøger) har taget følgende enhed (Questia, Fathom).

tilhængere i de allerførste klasser specifikt sammen på et par millioner USD forpligtet til at fremme hele 1995 plus mod 60 millioner eller endda, og så brugt gennem 1996.

Dens indsigelser placerer simpelthen sammen på nøjagtige tal: utroligt lille, så snart modsætning sammen med ekstra typiske fremme tilstande. Den sandsynlige med markedsføring og reklame på internettet er faktisk begrænset for dig at 1,5 milliarder USD årligt til 1998, tordnede pessimisterne (mange mente, at nogle gange halvdelen måske ender med at blive utroligt rart). Den præcise find var dobbelt den især forudsigelse, men selv nu sørgeligt små såvel ikke så nok til at guide din Internettets indhold materiale udvikling.

Sammenlign slags numre mod salget involverer Internet softwarepakke (4000 millioner dollar), Internet elektronik (3000 millioner dollar), Internet opnå bestemmelse (4200 millioner dollar) i hele 1995.

Hembrecht plus Quist anslået denne internet-relaterede industrier skovlede 23.200 USD på årsbasis (En gennemgang offentliggjort i midten af ​​1996).

Og hvad sker reklamer kan næppe være ekstra enocuraging.

Køberen interagerer sammen med den løsning kan sendes til ham. Dette - dit tilbud handling - er virkelig en træg og også enerverende epilog mod fornøjelig affære med hensyn indkøb med world wide web i den hastighed med lys. For mange enkeltpersoner klager stadig gøre tendens til ikke at blive givet, præcis hvad de bestilt, og også denne leverance er normalt forsinket, og elementer defekt.

resolution kunne ligge fra integrationen af ​​reklame og markedsføring samt indhold. Pointcast med hensyn til eksempelvis indbygget forfremmelse lige ind det har medierne udsendelser regelmæssigt streames for at den enkelte brugers skærm, selv når ikke aktive (de leverede en downloades livlig pauseskærm og ticker fra en "push-teknologi" ).

Ken Primby http://kenlyngeprimby.wordpress.com}

Automatic blog by iAutoblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.